USA:s mäktiga uppvisning – största segern i VM-historien

• 31 sec. here
  • News: 16%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

JUST NU: USA gör 10–0 (!) på Thailand – kvalitetsskillnaden på Sveriges kommande motståndare är monumental. twittboll fifawwc fifawwc2019

Regerande världsmästaren USA har slagit rekordet för den största segern i VM-historien.

Nu är de ute efter att försvara VM-guldet från 2015 och matchen mot Thailand blev en ren och skär uppvisning. I början av den andra halvleken bjöd USA på en rejäl urladdning med fyra mål inom loppet av sex minuter. Och trots att målen haglade in så var den amerikanska glädjen enorm. Lagkaptenen Megan Rapinoe firade vilt som om hon avgjort en VM-final när hon skickade in 9–0 i den 79:e minuten.När Alex Morgan gjorde 12–0 i den 87:e minuten innebar det nytt rekord för den största segern i VM-historien, herrar inkluderade.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Och där sitter 13–0. Jösses!

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Följ Sveriges VM-premiär mot ChileJUST NU: Sverige tar ledningen med 1–0 mot Chile i första VM-matchen! twittboll fifawwc fifawwc2019 Är väl bara att blåsa av skiten, lämna WO i övriga matcher och skicka hem laget. Helvete vad dåliga dom är.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Här är elvan i VM-premiären mot ChileJUST NU: Så ställer Sverige upp i VM-premiären – följ direktrapporten här! twittboll FIFAWWC2019 fifawwc Bara att hoppas Seger fått lite bättre fart under fötterna och i tanken än haft de senaste åren. Hennes bäst-före-datum passerades för ganska länge sen. Hoppas jag har fel...

Nannskog: ”Det var klasskillnad”SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. Äga myyycket mer boll vill jag tillägga ⚽️ Omöjligt med den elvan svtnyheter Göra mera mål är min analys. Men jag är ingen expert och kan såklart ha fel

Sverige föll mot Spanien – största förlusten på snart fyra årSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. Ja, det var ju inte tufft innan, eller Klart en råtta ska sabba när MFF trion därbak räddar Sverige gång på gång...

RF tillsätter utredning av Björn Eriksson – ”Jag tycker det är riktigt”SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. RF:s förbundsjurist bekräftar nu att anmälningarna och utredningen handlar om när Eriksson var ordförande i RF och lobbyverksamheten Säkerhetsbranschen.

Duplantis lämnar skolbänken – blir professionellSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.