TV: Peking vann på Hisingen - efter Häckens jättebjudning

• 48 sec. here
  • News: 22%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

GÖTEBORG. IFK Norrköping besegrade BK Häcken på Bravida arena med 2-1.Detta sedan Andreas Linde bjudit Peking på ledningsmålet före paus.- Det är ett riktigt onödigt mål vi släpper in, säger Adam Lundkvist till Discovery+.

Det var två formstarka lag som ställdes mot varandra på Bravida arena när BK Häcken tog emot IFK Norrköping under söndagen.

Minuten senare skulle Häcken stå för en jättebjudning. Då spelade målvakten Andreas Linde helt snett, rakt på Christoffer Nyman i Norrköping, som i sin tur hittade Tim Prica som kunde raka in ledningsmålet för Peking. Annons - Vi får försvara mycket. Vi kämpar mycket och de pressar ner oss. Vi har några lägen att kontra men slarvar i passningsspelet. Vi får in ett mål på bra press, men jag hade önskat att vi hade kunnat hålla lite mer i bollen, säger Peking-målskytten Tim Prica till Discovery+ i paus.- Lite, men jag är beredd. Sen har jag tur.

Annons Men med 59 minuter spelade var det i stället Norrköping som skulle utöka sin ledning. Tim Prica stod för ett föredömligt förarbete och Arnor Traustason kunde säkert placera in 0-2 med lagets andra avslut för matchen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Stor polisinsats på Hisingen – en person hittad dödEn stor polisinsats pågår på Hisingen i Göteborg efter att en person har hittats död.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Spårvagn och lastbil i krock – elledningar skadadeEn lastbil och en spårvagn har krockat i Göteborg, rapporterar P4 Göteborg.

Häckens ilska efter krambilden: ”Tackar väl...”Djurgården kvitterade mot Häcken på straff i 94:e minuten. Efter matchen gav Besard Sabovic domaren Mohammed Al-Hakim en kram. – Det var inte ett tack för straf
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

BK Häckens fiasko i premiärenTung premiär för Häcken. Paco Johansens lag föll med 1-0 hemma mot Mjällby.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Häckens Felicia Schröder hittar lugn och kraft på KalvsundFelicia Schröder – från division 5 till Champions League på ett år. Numera vet inte bara folket på Kalvsund vilken extrem fotbollstalang 16-åringen är.

Fotboll: Häckens nyförvärv visade vägen i galna målfestenHäcken har startat årets allsvenska utan att vinna. Men nu var det dags att få fira hemma på Bravida Arena. Nyförvärven Julius Lindberg och före detta BP-spelaren Zeidane Inoussa stod för varsitt mål.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »