• 31 sec. here
  • News: 16%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Elva mål på elva matcher i Premier League. Fyra mål på fyra matcher i Champions League. Erling Braut Haaland putsade sitt målsnitt mot Young Boys under tisdagsk

Fyra mål på fyra matcher i Champions League.Haalands första mål kom på straff i mitten av första halvlek och det lite mer läckra 3–0-målet gjorde han fem minuter in i andra halvlek.

Norrmannen hade bollen utanför straffområdet och dunkade in den i bortre hörnet med ett välplacerat skott. Haaland fick ingen chans att göra hattrick eftersom han byttes ut mot landsmannen Oscar Bobb efter en timmes spel.vann matchen med 3–0 och den svenske vänsterbacken Noah Persson blev inbytt för Young Boys i 78:e minuten.

Man City, som är regerande mästare, har nu säkrat spel i Champions Leagues åttondelsfinal. Även Emil Forsbergs RB Leipzig är vidare från samma grupp efter seger mot Röda Stjärnan.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: