TV: Djurgården stormar mot ECL-gruppspel efter storseger

• News: 31%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Djurgården stormar mot ECL-gruppspel efter storseger • Se målen!

Inför 19 122 åskådare på Tele2 Arena spelade Djurgården under onsdagen till sig ett drömresultat mot Apoel i playoff-rundan av kvalet till Europa Conference League. De blårandiga vann med hela 3-0.

ANNONS På tilläggstid i den första halvleken var Djurgården nära att öka på till 2-0, men Magnus Erikssons nick räddades och därefter drog nämnde Radetinac ett skott utanför i ett bra läge. I den 53:e minuten var det återigen bud på ett hemmamål, då Hampus Finndell fick till ett tungt skott efter inspel från Victor Edvardsen. Men Apoels keeper Vid Belec räddade till hörna.

Sex minuter senare drabbades sedan Djurgården av ett bakslag. Mittfältskuggen Rasmus Schüller kom in sent i en duell och drog på sig sitt andra gula kortet för kvällen, och blev utvisad. Apoel tryckte därefter på för en reducering men målvakten Jacob Widell Zetterström höll bollen borta från målet vid de tillfällen som bortalaget kom till avslut.

- Ja, det får man säga. Men vi har halva jobbet kvar att göra, så vi ska inte ta ut något i förskott. Men man kan inte ha bett om något mer efter första halvlek i dubbelmötet.- Han är där och släcker bränder och är en jävla duellspelare. Jag tycker att det sista är ett jävligt billigt gult kort. Men så är det, han ska städa och han gör det.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

JUST NU: Djurgården utökar ledningen i ECL-kvaletDjurgårdens IF ställs mot Apoel i Europa Conference League-kvalet.Matchen pågår, avspark var klockan 18.45 på Tele2 Arena.  Solklar offside, men ok. Solklar offside
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

”Kan vara värvningen som ger Häcken guldet”Ett vapen som vi inte sett tidigare, en oväntat bra debut – och ett litet orosmoln inför hösten. Här är Jonatan Häggström Weddings fem punkter efter BK Häckens 1–0-seger mot Mjällby AIF. bkhäcken
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Glädjebesked för Djurgården – trio kan vara tillbaka till rysarenHampus Finndell, Rasmus Schüller och Pierre Neurath Bengtsson missade matchen mot Kalmar. Nu ser Djurgården ut att få ti
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

17/8 – Conference League playoff: Djurgården-Apoel - Aftonbladet TVSe Djurgårdens playoff till UEFA Conference League mot Apoel med Plus – onsdag 17/8 med avspark 18.45 och studio från 18.25 med Sportbladets experter DIF_Fotboll Ja JÄVLAR….🥳 DIF_Fotboll Ändå lite kul hur dif börjar få lite publik nu när det går bra, medgångsjävlar som vanligt 🤷‍♂️ DIF_Fotboll TobbeTheTipper

JUST NU: Oförändrad Europa-elva - så startar Djurgården mot ApoelDjurgårdens IF ställs mot Apoel i Europa Conference League-kvalet.Avspark är klockan 18.45 på Tele2 Arena.

JUST NU: Djurgården tar ledningen - Victor Edvardsen med drömmålDjurgårdens IF ställs mot Apoel i Europa Conference League-kvalet.Matchen pågår, avspark var klockan 18.45 på Tele2 Arena.  fLoPpEN 💛❤️💙 Skräll att dom måste få hjälp av motståndarlagets målvakt för att gå vidare Förbjud konstgräs!!!!!