Åtta mål, tre röda kort och mål från halva planen

• News: 18%
  • Publisher: 53%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Tre röda kort i första halvlek. Sedan gjorde Bayern München åtta mål i den andra. Det tyska storlaget krossade ett decimerat Darmstadt efter en galen målkavalka

Det var Bayernmittfältaren Joshua Kimmich som satte tonen för det som komma skulle i första halvlek, blott fyra minuter in i Bayern Münchens hemmamöte mot Darmstadt.

Innan första halvleken var slut skulle dock det tyska storlaget gå från numerärt underläge till överläge.Så väl Klaus Gjasula som Matej Maglica fick syna direkta röda kort efter liknande förseelser som Kimmich. Oväntat nog renderade dessutom samtliga tre målchansutvisningar i frisparkar i stället för straffar, då alla förseelser skedde utanför straffområdeskanten.

Inom loppet av följande 20 minuter gjorde Bayern ytterligare fem mål och utökade sin ledning till 6–0. Ett av dessa, 5–0-målet, gjordes på ett mycket vackert manér av Harry Kane – från halva planen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Åtta kilo lättare Dahlén mot Tre Kronor-formEfter en tung inledning har Jonathan Dahlén varvat upp.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Åtta kilo lättare Dahlén mot Tre Kronor-formEfter en tung inledning har Jonathan Dahlén varvat upp. Sju poäng på de sex senaste matcherna – räcker det till landslagsspel? – Vi får vänta och se, det är alltid kul att vara med, säger den slimmade Timråstjärnan.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Åtta kilo lättare Dahlén mot Tre Kronor-form”Får vänta och se”
Källa: opse - 🏆 44. / 51 Läs mer »

Det lilla eldrivna charmtrollet håller än – men har haft lite problem med elektronikenDet har gått tre år sedan Hondas första renodlade elbil såg dagens ljus.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Häcken illa ute – föll stort mot Molde: 'Vidrigt'Tre matcher. Tre förluster.