Sverige fick revansch på Island: ”Skönt med förbättringspotential”

• News: 16%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Sverige fick revansch på Island efter fredagens förlust med 26-27 handboll

I returen var Sverige överlägsna och vann med klara 35-31 efter ett ryck i den andra halvleken.

Till skillnad från fredagens förlustmatch visade Sverige upp en stark offensiv. Bland annat genom att göra 18 mål i den första halvleken. Mindre bra fungerade försvaret under de första 30 minuterna då även Island hade 18 bollar i mål och likaläge i paus. – Det är skönt att vi vinner och det finns mycket positivt i anfallsspelet. Att vi gör 35 mål tar vi med oss här ifrån. Jag tycker jag får bra svar i Kim Ekdahl som kommer tillföra mycket i anfallsspelet, säger Sveriges förbundskapten Kristján Andrésson.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Sveriges sköna besked inför EM – besegrade Island klart▪ Sverige fick revansch för förlusten i fredags och vann den andra träningsmatchen mot Island, 35–31 i Kristianstad. Ställningen var 18–18 i halvtid, men Sverige drog i från i den andra halvleken, samtidigt som Island gav sin storstjärna Aron Palmarsson sparsamt med speltid.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Terrorforskaren Magnus Ranstorp: Säpo har flyttat fram sina positionerSVT:s nyhetstjänst med nyheter från hela Sverige och världen inom kultur, sport, opinion och väder. BRA SÄPO! Fortsätt så! 👍 Säger väl mer om vad som okontrollerat släppts in i Sverige.. Lagar är bara till för att följas. MagnusRanstorp På tiden..
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Trump: IS-ledaren är dödSVT:s nyhetstjänst med nyheter från hela Sverige och världen inom kultur, sport, opinion och väder. Islamofoben sprider bara fake news. Han är ett äckel. Han är kung! 👍👍👌👌👏👏

Skuru vann toppmötet mot H65 HöörSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Uppsala chockade Hammarby – klart för damallsvenskanSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. svtnyheter Bravo!

14.30: Fyra svenskar i världscupshoppningenSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.