• 35 sec. here
  • News: 17%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Nu vet Roony Bardghji, 17, hur det är att göra mål i Champions League. Den svenska supertalangen blev matchhjälte mot Manchester United. Köpenhamnspelaren sköt

Den svenska supertalangen blev matchhjälte mot Manchester United.FCK gick från 0–2-underläge i den första halvleken till seger 4–3.Engelsmännen hade matchen som i en liten ask i den första halvleken, Rasmus Höjlund tvåmålsskytt, men allt förändrades när Marcus Rashford blev utvisad efter en stygg stämpling på hemamalagets Elias Jelert. Dansken fick Rashfords dobbar på vaden och domslutet var givet.

– Det kan vara ett brutet ben. Använder man sitt ben som ett vapen så kommer det upp en röd färg på kortet, säger TV4:s expertkommentator Jens Fjällström. Segern tar FCK upp som tabelltvåa i CL-gruppen, bakom Bayern München. Men två matcher kvar är Man United sist. 17-årige Bardghjis fullträff var hans första någonsin i Champions League. Han har ännu inte fått chansen av Janne Andersson i det svenska A-landslaget.Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 5. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Fotboll: Svenske supertalangen Roony Bardghji sänkte Man United i slutminuternaSvenske supertalangen Roony Bardghji avgjorde Champions Leaguemötet för sitt FC Köpenham mot Manchester United med sitt 4-3-mål och fick Parken i ett kollektivt glädjerus.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Roony Bardghji sänkte Manchester United i kaosmatchSvenske superlöftet Roony Bardghji är bara 17 år.Nu har han sänkt Manchester United i en kaosmatch, som slutade 4-3, på Parken
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Mardrömsminuter för Manchester United mot FC KöpenhamnMachester United fick en drömöppning. Och såg ut att gå mot en lätt seger mot FC Köpenhamn i mötet i Champions League. Men när Marcus Rashford visades ut kom en total scenförändring. 0–2 blev 2–2 på bara några minuter i första halvlek. Matchen pågår fortfarande.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

FCK-Manchester United avbröts två gångerMötet mellan FCK och Manchester United avbröts tillfälligt.Anledningen: En nödsituation på läktarplats.Dessförinnan hade en planstormare tagit sig in, vilket också resulterade i ett kortare uppehåll.

Galen första halvlek mellan Köpenhamn och Manchester UnitedDet blev en galen första halvlek på Parken i Champions League-mötet mellan Köpenhamn och Manchester United. Förutom fyra mål och ett rött kort fick matchen ett
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

JUST NU: Så startar Manchester United mot FCKManchester United ställs mot FCK på Parken.Avspark: 21.00.