Sögaard kritiserar Alm efter förlusten mot Mjällby

• 9 min. at publisher
  • News: 50%

Sport Nyheter

Runar Sögaard,Andreas Alm,Förlust

Runar Sögaard kritiserar tränaren Andreas Alm efter förlusten mot Mjällby. Mjällby vann med 2-0 och Sögaard uttrycker sin besvikelse över lagets prestation.

Då rasar Runar Sögaard mot tränaren Andreas Alm under förlusten mot Mjällby.kom till Strandvallen med 1–5 i nacken mot Malmö i sin hemmapremiär.Kevin Höög Jansson slog tillbaka en kort inspark rakt i gapet på hemmalagets anfallare Alexander Johansson som behärskat spelade kort till Jacob Bergström som i sin tur kunde rulla in ledningsmålet i tom bur.

Fem minuter senare gjorde förra säsongens bästa lag på frisparkar 2–0 när Rasmus Wikström nickskarvade in Elliot Strouds välavvägda frispark vid främre stolpen. Innan 25 minuter hade gått hade Mjällby också hunnit missa en straff. Alexander Johansson, som var den som fälldes onödigt av Yahya Kalley, slog en svag straff som Oscar Jansson räddade.”Bara sluta vara ledsen”– Vi såg ledsna ut efter ett stort misstag på 1–0-målet. När det sedan släpper in ett mål på en fast situation blir vi ledsna igen.

Men i stället för att vända på det fick Mjällby och Alexander Johansson en dubbelchans redan efter en minut i andra halvlek och efter en knapp timme punkterade nye dansken Nicklas Røjkjæar matchen med placera in 3–0 efter en fin prestation.– Sjukt att det bara blev 3–0, sa Jesper Gustavsson till Discovery.

Trots utklassningarna har inte Norrköpings nyförvärv från BP, mittbacken Amadeus Sögaard, fått spela en minut. Det fick hans välkände far”Allsvenskan pågår för fullt! Men Alm fortsätter bänka generaler och spela med pojkar”, skriver han i ett

Runar Sögaard Andreas Alm Förlust Mjällby Kritik Besvikelse

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

IFK Norrköpings fiaskostart – krossat av MjällbyIFK Norrköping mardrömsstart i allsvenskan fortsätter. Redan innan matchen kritiserade Runar Sögaard tränaren Andreas Alms laguttagning. När sonen Amadeus Sögaard återfanns på bänken. ” Allsvenskan pågår för fullt! Men Alm fortsätter bänka generaler och spela med pojkar.. ”, skrev han på X.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Hånar Mjällby efter segern: ”De fick som de ville”HÄLLEVIK. Mjällby tyckte att AIK såg ”krampaktiga” ut och jublade över lottningen. Det provocerade stockholmarna – som gav igen efter segern. – Det var tändväts
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Fotboll: AIK klart för semifinal i svenska cupen efter seger mot MjällbyAIK har avancerat vidare till semifinal i svenska cupen. Mjällby besegrades på bortaplan med 3–1 – efter att Anton Salétros stått för ett läckert förarbete till ett av målen. – Makalöst vacker tvåfotsfint, säger TV4 Plays expert Erik Edman.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Alm efter storförlusten: 'En väldigt mörk premiärdag - något man kommer ihåg'NORRKÖPING. IFK Norrköping var förvarnat, men släppte in fem mål mot Malmö FF igen. Andreas Alm var självkritisk efteråt. - Jag har inga problem att vältra mig i saker som inte är bra - alla är så rädda för det, säger IFK-tränaren.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Lundhs allsvenska tips - så går det för Häcken och MjällbyDen 30 mars drar allsvenskan i gång. Fotbollskanalen räknar ner och Olof Lundh tippar tabellen - i dag BK Häcken och Mjällby AIF.

Mjällby värvar Jakob Kiilerich från Kolding IF i DanmarkMjällby AIF har varit på jakt efter en ny mittback. Nu har sportchefen Hasse Larsson hittat en. Enligt Expressens uppgifter lånar man Jakob Kiilerich från Kolding IF i Danmark.