Skellefteå vände mot Malmö – på 48 sekunder

• 30 sec. here
  • News: 15%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Skellefteå bjöd Malmö på ledningsmålet. Sedan vände man matchen – med två mål på 48 sekunder. – Pucken studsar min väg, säger Skellefteås Axel Sandin Pellikka

Ett formstarkt Malmö, med fyra segrar på de fem senaste matcherna, åkte norrut och gästade Skellefteå.Skellefteå bjöd visserligen på Malmös ledningsmål men sedan vände man matchen – med två mål på 48 sekunder.I slutskedet av den första perioden skickade Pär Lindholm en passning som Carl Persson läste. Malmöspelaren drev fram i offensiv zon och satte 1–0 med ett skott i krysset.

48 sekunder senare var vändningen fullbordad. Filip Sandbergs skott styrdes i mål via en Malmöspelare till 2–1. Det blev också slutresultatet. – I tredje perioden är vi inte tillräckligt heta. För lite skott på mål och vi får jaga mycket, säger Malmös tränare Tomas Kollar i TV4 Play.– Mycket skönt. Vi kommer från en torsk här på hemmaplan i förra matchen mot Luleå, säger han.I och med segern klättrar Skellefteå upp till en andra plats i tabellen. Malmö ligger sjua.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Efter poängtappet senast – Skellefteå vill ha revansch i mötet med MalmöSkellefteå hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Luleå, där sviten på tre raka segrar dock tog slut (0-1). I kväll möter laget Malmö i SHL på hemmaplan.
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Skellefteå vände på matchen efter två snabba målSju perioder utan insläppt mål. Men för Skellefteå tog det 48 sekunder att göra två stycken, och med det avgjorde man matchen hemma mot Malmö.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Redhawks Direkt: Få det senaste om Malmö Redhawks härFölj och kommentera Redhawks bortamatch mot Skellefteå här.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Falafelrullen dubbelt så dyr i Malmö – ”Kommer ihåg när den kostade 8 kronor”Malmös matkultur förknippas ofta med billig falafel. Men håller ryktet nu på att försvinna? Till följd av inflationen har råvarorna blivit trippelt så dyra och falafelrullen kostar nu runt 50 kronor – jämfört med cirka 20 kronor för tio år sedan.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Europa riktar blickarna mot Malmö Dance WeekSå fortsätter streetdance-festivalen att växa i tuffa tider.

Krönika: 60 år sedan - Så hamnade The Beatles i KarlstadEn del av historien kring The Beatles skrevs i Värmland
Källa: nwtse - 🏆 27. / 53 Läs mer »