Skandalscener i Real Sociedad-Benfica: 'Fullkomligt livsfarligt'

• 📰 fotbollskanal
  • 24 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Skandalscener utspelade sig i Real Sociedads 3-1-seger mot Benfica.Bengaler kastades från Benficas läktarsektion mot nedre etage.- Det är så korkat, sa TV4-kommentatorn Christopher Kviborg.

Det var tidigt i den andra halvleken av Champions League-mötet mellan Real Sociedad och Benfica som skandalscener utspelade sig.

Kraftiga burop hördes på Estadio Anoeta och spelarna i Benfica gestikulerade mot bortaklacken att upphöra. Matchen bröts dock aldrig och stämningen på arenan lugnade ned sig. Hemmalaget i Spanien utökade sin ledning kort därpå. I den elfte minuten skickade Florentino en rejäl felpassning mot mittbacken Nicolas Otamendi, vilket Mikel Oyarzabal uppfattade. Oyarzabal bröt, avancerade och placerade in 2-0.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: