• 5 min. at publisher
  • News: 21%

Shl-Slutspelet Nyheter

Shl Svenska Hockeyligan,Skellefteå Aik,Rögle Bk

ÄNGELHOLM. Skellefteå har greppet om Le Mat. Västerbottningarna vann den tredje finalmatchen med 3–2 och har nu 2–1 i matcher. Max Lindholm blev hjälte i slutmi

I dag blev det en annan matchbild när Skellefteå kopplade greppet i finalserien mot Rögle.Västerbottningarna gjorde 2–1 i öppningen på den tredje perioden när Arvid Lundberg tryckte en puck mot kassen.Med knappt fem minuter kvar av den tredje perioden kvitterade Anton Bengtsson och såg ut att ta finalmatchen till förlängning.I en kontring fick Max Lindholm ett friläge och satte pucken mellan benen på Christoffer Rifalk.

– Helt fantastiskt, det är helt otroligt tryck här inne. Vi är bortskämda med trycket här i Catena. Men i dag är nog det högsta publiktrycket jag hört här inne, säger Anton Bengtsson om inramningen.– Men vi är inte riktigt nöjda med vårt spel. Det är fokus på lördag nu, vi ska bara vinna den.

Shl Svenska Hockeyligan Skellefteå Aik Rögle Bk

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Finalfeber i Ängelholm när Rögle BK spelar på hemmaplanÄngelholm har vaknat till liv efter att Rögle BK som underdog haft en framgångssaga i SHL-slutspelet. Nu kommer finalhockeyn till staden och det märks väldigt tydligt.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Ishockey: Skellefteå avgjorde första SM-finalen sent mot RögleDet märktes att det var två heta målvakter i första SM-finalen mellan Skellefteå och Rögle. Det var först med några minuter kvar av matchen som Linus Lindström satte matchens enda mål.

Skellefteå vinner första finalmatchen mot RögleSkellefteå AIK tog hem första mötet i SM-finalen när Linus Lindström blev matchhjälte. Det är Rögles första förlust i slutspelet. – Jag tycker det är bra, för då slipper vi snacket om det, säger Roger Hansson i TV4.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Ishockey: Rögle besegrade Skellefteå – utjämnade finalserienFörsta finalen avgjordes sent av Skellefteå. Match två blev snarlik men den här gången var det Rögle som spräckte nollan i den tredje perioden och vann med 1-0. – Jag blev förvånad att den gick in, jag försökte bara träffa mål, säger matchvinnaren Lian Bichsel till SVT Sport.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Skellefteå bara en seger från SM-final mot RögleAvgjorde målkalas mot Frölunda i förlängning • Har 3–1 i matcher.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Allt inför SM-finalen i ishockey mellan Rögle och SkellefteåGuide: I Skellefteå har man i tio år väntat på nästa SM-guld. I Ängeholm har man väntat i 92 år på Rögles första. På lördag startar årets finalserie i SHL.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »