• News: 27%
  • Publisher: 53%

Ishockey-Vm Nyheter

Finlands Herrlandslag I Ishockey,Kanadas Herrlandslag I Ishockey

Bowen Byram satte klubban mellan benen på Jesse Puljujärvi. Den 22-årige backen fick matchstraff i slutet av andra perioden.

Matchens hetaste minuter ägde rum i slutet av andra perioden, efter att Jesse Puljujärvi gjort 3–2 för Finland.När spelet kom i gång igen efter målet blev Puljujärvi utvisad för roughing – ett bråk som uppstod efter en duell med Bowen Byram. Domarna missade först när Byram tryckte upp klubban mot Puljujärvis känsliga delar, men efter videogranskning fick Byram matchstraff.Södergren syftar på de svartvitrandiga domarna.

I spel fyra mot fyra efter de dubbla utvisningarna kvitterade Kanadas Owen Power till 3–3, bara minuten efter att Puljujärvi gett Finland ledningen.Finlands förlust innebär att laget får svårt att sluta bättre än fyra i VM-grupp A. Därmed är det stor chans att Finland möter Sverige i kvartsfinal, eftersom Tre Kronor just nu leder grupp B och bara behöver en seger till för att säkra gruppsegern.

Det är samtidigt inte säkert att Finland går vidare till kvartsfinal, eftersom både Danmark och Österrike jagar fjärdeplatsen i gruppen . Om Österrike tar sex poäng på sina två matcher mot Norge och Storbritannien måste Finland ta minst fyra poäng mot Danmark och Schweiz.

Finlands Herrlandslag I Ishockey Kanadas Herrlandslag I Ishockey

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Österrike sänkte Finland i sista sekundenMed 0,2 sekunder kvar att spela passerade pucken mållinjen och fullbordade skrällen.Österrike besegrade Finland med 3–2 efter en sensationell vändning i
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

AIK sänkte Djurgården – håller allsvenska derbysviten vid livAIK fortsätter vinna hemma mot Djurgården. Bersant Celina blev hjälte med mål och assist i söndagens derby. – Jag förväntade mig inte att spela så tidigt, säger
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Kalmar sänkte Elfsborg efter drömmål - tog årets första poängBORÅS. Kalmar besegrade Elfsborg på bortaplan - och tog säsongens första poäng.Detta sedan Simon Skrabb stått för ett drömmål efter paus.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Simon Skrabb sänkte Elfsborg: ”Finsk sisu”Tre raka förluster och en småsjuk nyckelspelare. Men Kalmar FF och Simon Skrabb, 29, reste sig mot Elfsborg. – Det känns som att det kommer en käftsmäll i kväll, men det får det vara värt, säger mittfältaren.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Sänkte Djurgården i 94:e minuten – efter röda kortetMardröm för Djurgården i stormatchen hemma mot Malmö. Inbytte Tokmac Nguen visades ut och Erik Botheim avgjorde i 94:e minuten.

Djurgårdens Tokmac Chol Nguen utvisad – sänkte MFF-spelarenI stormötet mellan Djurgården och Malmö drog hemmalaget på sig ett sent rött kort. Detta efter att Tokmac Chol Nguen sänkt Malmös Derek Cornelius bakifrån.