Rögles svit sprack – Skellefteå vann första finalen

• News: 22%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle.

– Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.Du vet väl att du kan skapa ett gratiskonto på DN? Som inloggad kan du ta del av flera smarta funktioner.Medan Skånelaget haft över en vecka på sig att ladda inför SM-finalen blev Skellefteå spelklart mindre än två dygn före nedsläpp.

I den första perioden missade han målet från nära håll i öppet läge. I mittenperioden slog han en bakåtpassning som gick strax utanför Skellefteås tomma mål sedan målvakten Linus Söderström lämnat kassen under en avvaktande utvisning. Strax efteråt slog han en nästan likadan passning som stoppades strax före mållinjen av en lagkamrat.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 7. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Skellefteå bara en seger från SM-final mot RögleAvgjorde målkalas mot Frölunda i förlängning • Har 3–1 i matcher.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Ishockey: Skellefteå avgjorde första SM-finalen sent mot RögleDet märktes att det var två heta målvakter i första SM-finalen mellan Skellefteå och Rögle. Det var först med några minuter kvar av matchen som Linus Lindström satte matchens enda mål.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Allt inför SM-finalen i ishockey mellan Rögle och SkellefteåGuide: I Skellefteå har man i tio år väntat på nästa SM-guld. I Ängeholm har man väntat i 92 år på Rögles första. På lördag startar årets finalserie i SHL.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Rögles finalbiljetter slutsålda på mindre än en minutRögle är klart för sin första SM-final när det tillåts publik. När det blev klart så sålde biljetterna slut på mindre än en minut. – Vi hade nog kanske behövt t
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Rögles supersvit – avgör mot Växjö i förlängningenRögles supersvit håller i sig. Det kunde inte ens regerande svenska mästarna sätta stopp för. Ängelholmarna vann den första semifinalen efter en förlängningsrysare – 1–2– och har nu tio raka segrar. – Det är coolt, säger matchhjälten Adam Tambellini till TV4 Play.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Rögles vändning – från kvalkris till guldkandidatFrån kvalrisk och sparkat brödrapar till att slåss om SM-guldet. Rögle är en seger från säkrad semifinalplats. Vinden har vänt i Ängelholm. – Det är mycket som har snurrat i skallen, det ska jag inte ljuga om, säger Daniel Zaar.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »