Real Madrid vann El Clasico – efter VAR-straff och rekordmål

• News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Kvällens El Clásico innehöll det mesta!👇 ElClasico twittboll barcelona realmadrid

Men ett snabbt mål och en VAR-straff gav tre välbehövliga poäng.Men denna coronahöst är inte som andra. Därför spelades dagens match inför tomma läktare på Camp Nou, för första gången någonsin.Men det innebar inte en långsam och tråkig matchstart. För redan i den femte minuten kom matchens första mål. Karim Benzema mötte djupt nere i planen och spelade en djupledsboll till Federico Valverde.

1–1 stod sig halvleken ut, trots ett par riktigt farliga chanser. De allra bästa chanserna hade Barcelonas Lionel Messi och Real Madrids Karim Benzema i anfallen efter varandra, halvvägs in i halvleken. Men båda dessa chanser räddades fint av målvakterna Thibaut Courtois och Neto.En kvart in i den andra halvleken var det dags för ny dramatik. Domaren missade då att Barcelonas mittback Clement Lenglet dragit Sergio Ramos i tröjan i straffområdet.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Real Madrid slog Barcelona i historiskt El ClásicoTvå bottennapp på en vecka. Då reste sig Real Madrid och vann El Clásico borta mot Barcelona med 3–1.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Andersson målskytt direkt i comebackenLias Andersson var tillbaka för HV71 efter fem matchers avstängning. Då inledde han målskyttet i en svängig 6–4-seger hemma mot Brynäs. – Det är tunga lungor men det har gått ganska bra, säger Andersson i C More.

Bilmodellerna det lönar sig att leasa framför att ägaAv 20 bilmodeller är det bara två, Kia Ceed och Kia Stonic, som är dyrare att privatleasa jämfört med att köpa efter tre år, enligt jamforleasing och Vroom. Regeringen sviker hybrid bilägaren ny höjs förmåns värdet 👹
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

Hårda restriktioner efter smittökning i DanmarkHårda restriktioner efter smittökning i Danmark – munskydd, skärpta gränskontroller och maxtak på tio personer i folksamlingar
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Analys: Corona slår hårdare mot ABB än andra verkstadsbolagPandemin har slagit hårdare mot ABB än många andra stora verkstadsbolag. Utsikterna är dämpade och ingen snabb återhämtning finns i sikte, vilket riskerar lägga sordin på aktiekursen, skriver Di:s analytiker efter rapporten.