• 49 sec. here
  • News: 23%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

För första gången på 18 år spelade Sergio Ramos mot Real Madrid. Då lyckades inte ”Marängerna” vinna. Matchen mot Sevilla slutade 1–1 – efter två bortdömda mål

Då lyckades inte ”Marängerna” vinna.Under sina första månader i den spanska huvudstaden har allt verkat stämma för Jude Bellingham.I matchinledningen snubblade engelsmannen fram bollen till Federico Valverde som slog in den i mål – men det vinkades av för offside.

Innan klockan slagit tvåsiffrigt satte 20-åringen själv bollen i nät – den gången dömdes det bort på grund av en förseelse i upprinnelsen till målet.Det dröjde till andra halvlek innan ett mål slutligen blev godkänt – för Sevilla. Ett inlägg från vänster gick mot Youssef En-Nesyri framför mål. Bollen nådde den farliga ytan, men det var David Alaba som stötte in den i eget mål.

Sedan tog det blott fyra minuter innan Real Madrid kvitterade – Toni Kroos slog en hörna som Dani Carvajal nickade in.Då återstod tolv minuter plus stopptid i vad många trodde skulle bli en kamp mot klockan för gästerna i jakten på ett avgörande.I slutminuterna var han nära att avgöra med huvudet två gånger om – på den ena nicken behövdes både Kepa och stolpen för att rädda poäng..

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Uppgifter: Real Madrid jagar Julian AlvarezJulian Alvarez har inlett Premier League på bästa sätt. Anfallaren har fått starta i samtliga åtta av Citys matcher och svarat för tre mål.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Camavingas nya business - öppnar butik i MadridReal Madrid-stjärnan Eduardo Camavinga har snart ett extraknäck.Marca rapporterar att fransmannen ska öppna butiken 'Camvinga House' i Madrid.

Nya uppgifter: Dortmund och Sevilla i kontakt om GyökeresRubrikämne i rött. Om svenskar i blått. Podden Fotbollskanalen Headlines är redan ute.

Tuff lottning för Rosengård och HäckenNästan identisk lottning jämfört med förra året för Rosengård. Mardrömslottning för såväl dem som Häcken, som får möta Chelsea och Real Madrid.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Europa Calling: Papu Gomez stängs av i två år för dopningPapu Gomez stängs av för dopning, Joan Laporta skyller korruptionsanklagelser på Real Madrid, Eden Hazard assisterar Mbappé och Rasmus Höjlund sågas i San Marin
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Spansk media: Mourinho aktuell för återkomstCarlo Ancelottis kontrakt med Real Madrid löper ut nästa sommar och det lär inte bli en fortsättning för italienaren i “Los Blancos”. Han har ihärdigt kopplats ihop med förbundskaptensuppdraget i Brasilien.