• 5 min. at publisher
  • News: 32%

Champions League Fotboll (Herrar) Nyheter

Psg,Paris Saint-Germain Fc,Borussia Dortmund

Paris Saint Germain förlorade första ronden i Champions League-semifinalen mot Borussia Dortmund. Det efter att Niclas Füllkrug blivit hjälte för hemmalaget.

Det efter att Niclas Füllkrug blivit hjälte för hemmalaget.i en dålig position inför returen i Champions League-semifinalen.

Efter 90 minuter och fyra minuters tilläggstid hade Luis Enriques mannar inte fått en enda boll i nät, vilket innebar en 0-1-förlust för de vitklädda gästerna.Det var i den 36:e minuten som Nico Schlotterbeck la en lång och hög boll centralt mot Niclas Füllkrug som tajmade löpningen perfekt, tog ner bollen och sedan kunde avsluta med vänsterfoten för 1-0 till hemmalaget Dortmund.

Ja, för efter en första halvlek där gästerna inte skapade något offensivt kom de största chanserna tidigt i den andra halvleken. I den 52:a minuten hade PSG två stolpskott inom loppet av bara några sekunder. Först var det Kylian Mbappé som träffade den högra stolpen innan Achraf Hakimi slog till med ett skott i den vänstra.Inte heller efter de fyra tilläggsminuterna skulle PSG spräcka sin målnolla.

Psg Paris Saint-Germain Fc Borussia Dortmund

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Paris Saint-Germain ligamästare i FrankrikeParis Saint-Germain missade chansen att säkra ligatiteln i lördags. Under söndagskvällen blev man mästare i kavaj när Monaco förlorade mot Lyon. Titeln var PSG:s tredje i följd.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Dortmund vidare – slog ut PSG efter dramaGalen match i Dortmund. Efter 90 minuter som svängde fram och tillbaka och sedan fram igen är Dortmund klart för semifinal i Champions League. – En emotionell berg- och dalbana, säger TV4 Plays expertkommentator Marcelo Fernandez.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

TV: Dortmund klart för semifinal efter sanslöst dramaDubbelmötet mellan Dortmund och Atlético Madrid hade det mesta. När dammet hade lagt sig hade till sist tyskarna säkrat en plats i semifinalen. - Det är en emotionell berg- och dalbana för spelare, tränare och publik, sa TV4-experten Marcelo Fernandez Figueroa.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Atlético Madrid vann efter drömstart mot DortmundDortmund stod för dubbla jättemisstag och hade 0–2 efter en halvtimme. Ändå var man nära att kvittera i matchens sista sekund. – Några av våra spelare var lite
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Bayern München tränare Thomas Tuchel lämnar efter förlust mot Borussia DortmundBayern München har haft en tuff säsong och tränaren Thomas Tuchel kommer att lämna klubben i sommar efter förlusten mot Borussia Dortmund. Tuchel är missnöjd med lagets prestation och tar på sig ansvaret för resultatet.

Nicolas Sarkozy på läktaren när PSG förlorade i Champions LeaguePSG förlorade i Dortmund. På läktaren samtalade klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi med den korruptionsdömde Nicolas Sarkozy.