• 27 sec. here
  • News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Oskarhamn premiärspelade hemma mot Luleå. Efter en blixtvändning och ett Luleå-matchstraff kunde de också säkra segern. Matchen slutade 3–2 till hemmalaget efter straffläggning.

Hemmalaget, som slutade på en sjundeplats förra säsongen, inledde starkt. Och i ett powerplay skapade de en hel del. Men något mål blev det inte.

I pausen snackade Oskarshamn ihop sig och ryckte upp sig. Efter en dryg minut kom kvitteringen. Debutanten Logan Hutsko målskytt. Luleå tog tillvara på det numerära överläget och Pontus Andreasson satte kvitteringspucken i målet. 2–2.Med drygt fyra minuter kvar att spela var det Oskarshamn som fick spela powerplay. Luleås Oskar Eklind crosscheckade – och fick matchstraff. Detta innebär att resten av ordinarie matchtid fick Oskarshamn spela med en man mer på isen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Sänkte Luleå – efter deras jättebjudningOskarshamn kom in i matchen efter en rejäl Luleå-bjudning. Premiären fick sedan avgöras på straffar och där blev Oskarshamns Lukas Jasek stor hjälte. – Jäklig
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Efter Färjestadsslarv – kvitterat i Löfbergs Arena efter två perioderDet är en mäktig inramning i Löfbergs Arena.
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Oväntade rådet till skuldsatta i Luleå – så slipper du KronofogdenAtt göra en budget och få överblick över skulderna kan vara ett första steg att ta kontroll över sin ekonomi. Den hjälpen erbjuds av Luleå kommuns rådgivare – och så kan du slippa att hamna hos Kronofogden.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Dom för dubbelmördare i Luleå fastställsEn 19-årig man högg ihjäl sin mamma och bror med kniv i familjens villa i Luleå. Nu fastställer hovrätten domen om rättspsykiatrisk vård för mannen, rapporterar P4 Norrbotten.
Källa: NT_Roslagen - 🏆 32. / 51 Läs mer »

Dom för dubbelmördare i Luleå fastställsEn 19-årig man högg ihjäl sin mamma och bror med kniv i familjens villa i Luleå. Nu fastställer hovrätten domen om rättspsykiatrisk vård för mannen, rapporterar P4 Norrbotten. Domen hade överklagats av åklagaren, som yrkade att mannen skulle dömas till livstids fängelse, trots att han anses lida av en allvarlig psykisk störning. Åklagare Åsa Val...
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Källa: Hallandsposten - 🏆 8. / 63 Läs mer »