Oskarshamn avgjorde med fyra mål i tredje perioden

• News: 7%
  • Publisher: 53%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

I två perioder hängde bortalaget Modo Hockey hyggligt med i matchen mot Oskarshamn. IK Oskarshamn vann mot Modo hockey Men Oskarshamn öste på rejält i tredje

ingår i din prenumeration. Det innebär att du kan dela med dig av din prenumeration till resten av din familj. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev.är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter. Den är gratis att ladda ned.

sätter ju verkligen guldkant på både vardag och helg. I din prenumeration ingår våra dagliga sudoku och korsord av varierande svårighetsgrad.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 25. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Dags för Oskarshamn att ta sig an Modo Hockey på hemmaplanOskarshamn spelar hemma mot Modo Hockey i kväll i SHL. Oskarshamn vann senast mot Leksand med 2-1, Modo Hockey blev besegrat av Växjö. Oskarshamn är på 14:e
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Ishockey: Oskarshamn lämnar jumboplatsen efter storseger mot ModoUnderläge hemma mot Modo. Men efter en stark andra period kunde Oskarshamn vända och vinna med hela 7–2. Tack vare storsegern lämnar laget nu jumboplatsen i SHL.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Patrik Karlkvist gjorde fyra poäng när Oskarshamn slog ModoSläkten är värst, brukar man säga. Det bevisade Patrik Karlkvist under lördagskvällen när han gjorde fyra poäng i Oskarshamns storseger över Modo.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Straffar avgjorde när Oskarshamn vann mot LeksandLeksand tog emot Oskarshamn hemma i en riktigt jämn match i SHL. Leksands IF förlorade mot IK Oskarshamn Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika

Adam Åhman nollade ModoPigga SHL-nykomlingen Modo visade upp ett piggt spel även borta mot regerande svenska mästaren. Men effektiviteten lös med sin frånvaro, vilket hjälpte Växjö att vinna matchen med 1–0. – Vi har tillräckligt mycket chanser för att kunna vinna, säger Modos tränare Mattias Karlin till TV4 Play.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Örebro Hockey vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande LinköpingDet blev seger för Örebro Hockey hemma mot Linköping i SHL. Örebro HK vann mot Linköpings HC Efter två perioder var matchen oavgjord, men sen gjorde Robert Leino