• 43 sec. here
  • News: 21%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Två nya mål och hyllad som en av de bästa på isen mot topplaget Colorado Avalanche. Alexander Nylander, 26, fortsätter sin succé i NHL-laget Columbus Blue Jackets. Tillsammans med målvakten Danil Tarasov (45 räddningar) var Nylander stjärnan bakom nattens 4–1-seger.

Han har nu gjort tio mål på 17 matcher i Columbuströjan sedan han kom till klubben på trading deadline i början av mars.

Han har ett utgående kontrakt och blir ”restricted free agent” den 1 juli, vilket betyder att Columbus har kvar NHL-rättigheterna till honom.Gjorde 2–0 efter en kontringKirill Marchenko gav hemmalaget ledningen i mitten av perioden och sedan tog Nylander över tillställningen. – Vi fick en två-mot-en-situation men deras back gjorde inget försök att attackera mig, så jag tänkte att det var bättre att skjuta än att passa, sa Alex efter matchen.Då visade matchklockan på 14.12 minuter.Knappt fyra minuter senare ökade Nylander till 3-0 när han lyfte in en backhand efter en stökig situation framför Coloradokassen.

Han gav den här analysen om varför Columbus kunde ta revansch för 1–6-förlusten i Denver för två veckor sedan:

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Vietnam skakas av två avsatta presidenter på två årSynen på Vietnam som en stabil asiatisk utpost skakas om efter att två presidenter avgått de senaste två åren.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Fortsatt succé för lillebror NylanderNEW YORK. Nylanders succé fortsätter. Ja, Alexanders alltså. Han prickade in två nya mål när Columbus slog San Jose i natt och därmed har han gjort åtta under d
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Alexander Isaks succé – två mål i Newcastles galna segerTvå mål och en assist.Alexander Isak var glödhet när Newcastle vann en smått galen match, 4–3, över West Ham.– Det var en otrolig insats från laget i

Ikea släpper två nya USB-laddare till superpris. Sjöss kommer med en eller två portar.Ikea fortsätter att släppa prylar och nu är det de två laddarna Sjöss som står på tur. De finns i två varianter där den med en port laddar i 30W och den med två portar laddar i 45W. Båda är PD. Priset är helt klart bra, laddaren med en port kostar 99 kronor och den med två portar kostar 179 kronor.
Källa: feber - 🏆 12. / 63 Läs mer »

Nylander tangerade sitt poängrekordToronto hade ledningen med 3–0 och 4–2 i prestigemötet med Carolina Hurricanes. På hemmaplan, dessutom. Men det slutade med en 4–5-förlust efter straffläggning. Med nyförvärvet Jake Guentzel som matchhjälte hos gästerna.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Nylander på väg mot 100 poängWilliam Nylander gjorde tre nya poäng, men svensken får ursäkta. Torontos seger mot Washington var en duell mellan två andra giganter. – När världens bästa är i