Matchstraff när BIK åkte på säsongens första förlust: ”Gav bort matchen”

• 39 sec. here
  • News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Matchstraff för Aronsson när BIK åkte på säsongens första förlust BIKKarlskoga twittpuck ishockey

– Vi gav bort den här matchen, säger BIK-tränaren Karl Helmersson.– Skottet tog vid tinningen och han har fått en rejäl bula. Mer än så vet jag faktiskt inte. Det var tungt att bli av med Max. Inte den bästa starten precis, säger Helmersson.

Kort därefter hade BIK flera lägen att göra 3–0. Ludwig Persson hade ett avslut med backhand och Alexander Leandersson var framme vid en retur. – Vi får inte släppa det friläget till deras reducering. Där måste vi ha koll. Och i boxplay var vi alldeles för tama. Vi slarvade bort matchen här. Innan dessa lägen hade inte Tingsryd speciellt mycket, säger Helmersson.Inget av lagen fick något grepp om matchen i den tredje perioden. Tingsryd skapade några halvfarliga chanser i powerplay när lite drygt sex minuter var spelat.

Efter 8.48 fick Arvid Aronsson ett matchstraff efter en tackling på Felix Olsson. Tingsryd fick därmed chansen i powerplay i fem minuter.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 14. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Lag Edin vann OS-finalrepris – 300 000 kronor på spelSäsongens första Grand Slam-turnering i Kanada har börjat bra för lag Edin Det blev seger i OS-finalreprisen mot Bruce Mouat från Skottland. Förstapriset är 35 000 kanadensiska dollar, nästan 300 000 svenska kronor.
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

JUST NU: Liverpool tar ledningen - Trent Alexander-Arnold slår till med drömmålJUST NU: Alexander-Arnold slår till med klassmål - ger Liverpool ledningen: 'Otrolig kvalité'. • Se målet här! Skruva den som Kennedy 🇳🇬
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Rydahl i stor intervju om första tiden i New York: ”Zibanejad är en kanonkille”I en stor intervju med NWT berättar Gustav Rydahl om första tiden i New York Rangers, stödet från Mika Zibanejad – och insikten om vad han skulle ha lagt krut på långt tidigare. fbkse
Källa: NWTsport - 🏆 14. / 63 Läs mer »

Vännernas farväl vid minnesstunden för de döda tonåringarnaDe två tonåringarna avled när de var på väg hem i A-traktor.
Källa: nwtse - 🏆 27. / 53 Läs mer »

Fotboll: Gonzalo Higuain lägger av – bryter ihop när han lämnar beskedetGonzalo Higuain, 34, lägger av. När anfallaren gav beskedet bröt han ihop totalt. – Tack för allt, säger han med i gråten i halsen.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Handboll: ”SM-baksmällan” över för Ystads IF – tog säsongens första segerDet har pratats om ”SM-baksmälla”. Tre matcher, noll poäng och jumboplats i tabellen för regerande mästarlaget Ystads IF. Men i dag kom islossningen när laget besegrade Hallby hemma med 26-21.