• 📰 sportbladet
  • 20 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Mardröm för Robin Olsen i PL – släppte in fyra mål

Men det blev en riktig mardröm för målvakten.Emiliano Martinez tvingades kliva av i den 35:e minuten mot Newcastle efter en smäll mot huvudet. Då fickMen det blev ingen rolig lördag för svensken. Olsen började med att rädda ett friläge, men i slutet av den första halvleken satte Callum Wilson 1-0 på straff.2-0-målet kom efter en hörnvariant i den 56:e minuten efter att Wilson varit framme igen och nickat in tvåan.

Bara tre minuter senare kom 3-0 efter att Olsen räddat förstaläget, men släppt retur till Joelinton som inte gjort något misstag. Men det var inte slut där. Mindre än tio minuter senare satte Miguel Almirón 4-0 efter att fint ha skruvat in bollen i bortre. Newcastle hade även en boll i ribban och en i stolpen, men matchen slutade 4–0.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Robin Olsen inbytt för Aston Villa - Martinez skadadEmiliano Martinez tvingades kliva av.Då blev svenske Robin Olsen inbytt för Aston Villa. När man får chansen får man för hvete inte släppa in 4 bollar..Lovar att Janne inte ser något konstigt i detta utan Olsen får stå i landslaget ändå..trots att Olsen inte varit ordinarie i något klubblag sedan 2018..
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Svensken byttes in – då började mardrömmenAston Villas målvakt Emiliano Martinez skadade sig och in kom Robin Olsen. Då släppte svensken in fyra mål och Aston Villa förlorade mot Newcastle med 4-0 när Olsen gjorde sina första Premier League-minuter för säsongen. – Det är inte roligt för Olsen, säger kommentatorn Niklas Holmgren i Viaplay.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Open SSL varnar för kritisk sårbarhet – men patchen dröjer fyra dagarPatch för att täppa igen sårbarheten släpps den 1 november.
Källa: IDGse - 🏆 31. / 51 Läs mer »

Företag välkomnar elstödet – men oron kvarstår: ”Svintuff vinter”Många företagare i Halmstad med omnejd välkomnar regeringens förslag om ett retroaktivt elstöd. Men samtliga företag som HP har pratat med konstaterar samtidigt samma sak – oron för vad som komma skall kvarstår.
Källa: Hallandsposten - 🏆 8. / 63 Läs mer »