• 30 sec. here
  • News: 15%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Hemmapremiär i Umeå. Då gick Björklöven på knock direkt. Redan efter den första perioden ledde 'Löven' med 5–0 mot Västervik – och matchen slutade 6–1.

Efter två matcher i Stockholm väntade en efterlängtad hemmapremiär för Björklöven – och det slutade med en kross.

Inom tio minuter hade hemmalaget gjort tre mål och innan första perioden var över stod det 5–0 på resultattavlan.Västervik hade inte mycket att komma med – och efter 20 frustrerade minuter konstaterade lagkapten Anton Svensson i TV4 Play: – Det finns väl inte så mycket att säga. De är 378 000 procent bättre än vad vi är i alla situationer. Då blir det så här.Västervik fick in ett tröstmål i den sista perioden, vilket var det enda positiva för bortalaget den här fredagskvällen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 45. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

'Lövens' urladdning – körde över VästervikHemmapremiär i Umeå.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

JUST NU: Galna krossenHemmapremiär i Umeå. Då ledde Björklöven med 5–0 efter 18 minuter mot Västervik. – Det är genant, konstaterade TV4:s expert Fredrik Söderström.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Rekordstort intresse för att bli polis – studenten David i Umeå: ”Kändes helt rätt”I hela landet syns ett rekordstort intresse för att utbilda sig till polis – trots en eskalerande våldsvåg. Hösten 2023 startade drygt 163 personer sin första termin på polisutbildningen vid Umeå universitet. – Jag blev antagen och det kändes helt rätt. Jag vill hjälpa folk, säger studenten David Carlqvist.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Umeå kommun avvecklar isbanor och slutar dra skolskidspår ”Blir mer jämlikt”Inga skolskidspår, färre isbanor och färre fotbollsmål – så ska Umeå kommuns fritidsnämnd dra ner på kostnaderna. – Det kommer bli längre avstånd till isbanor och skidspår, säger Ari Leinonen, (S) ordförande i fritidsnämnden.

Björklövens chockstart – 5–0 efter 18 minuterHemmapremiär för Björklöven. Då gjorde man fem mål i den första perioden mot Västervik. – De är 378 000 procent bättre än vad vi är i alla situationer, säger
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Slog till efter åtta sekunder för Djurgården i suddenDjurgården låg under två gånger om mot Västervik – men kom tillbaka. Matchen avgjordes i förlängningen där Kevin Karlsson gjorde 3–2 – efter åtta sekunder.