• 59 sec. here
  • News: 27%

Sverige Rubriker Nyheter

Ljungbergs Arsenal förlorade mot Potters Brighton

Graham Potters Brighton blev ett övermäktigt motstånd och vann med 2–1.huvudtränarkarriär går det att konstatera att den kunde ha börjat bättre. 2–2 i debutmatchen borta mot bottenlaget Norwich följdes upp av 1–2 hemma mot Brighton.

Precis som mot Norwich låg Arsenal i underläge efter första halvlek då Adam Webster gav Brighton ledningen i 36:e minuten efter en lätt tilltrasslad situation i straffområdet.– Det var ett uruselt Arsenal. Ett Arsenal som inte gick att känna igen. De har varit dåliga, men det var längesen jag såg dem så här dåliga, passiva och idefattiga, säger Viasats expert Bojan Djordjic om Arsenals första 45 minuter.

Starten i andra halvlek var dock precis vad Ljungbergs manskap behövde då Alexandre Lacazette nickade in kvitteringen fem minuter in. Men med tio minuter kvar fastställde Neal Maupay slutresultatet när han nickade in 2–1 för Brighton.Arsenal har nu nio matcher utan seger, cup-spel inräknat, och om det blir fler matcher som huvudansvarig för Fredrik Ljungberg återstår nu att se.

Arsenal meddelade i samband med att Unai Emery sparkades – och Ljungberg tog över som tillfällig huvudtränare – att man letade efter en ersättare. Lagets nästa match är borta mot West Ham på måndag.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Kim Andersson tackar nej till hemma-EMSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

H&M-konkurrenten faller tungt efter försäljningsmissenTisdagens utspel från Donald Trump om att eventuellt vänta med ett avtal med Kina till efter presidentvalet 2020 har pressat Asienbörserna under natten. USA-räntorna stabiliserades samtidigt efter att ha fallit rejält dagen före.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

Lastbil och personbil i krock vid TingstadstunnelnEn lastbil och en personbil krockade under torsdagsmorgonen vid Gullbergsmotet nära Tingstadstunneln i riktning mot Malmö.
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Svagt intresse trots elbilslyft – 20 miljoner kvar att söka i laddbidrag

Brynäs förlorade mot Rögle: ”Riktigt jävla dåligt”Brynäs är ett av ligans sämsta bortalag. Och i torsdagskvällens möte med Rögle blev det återigen förlust för ett grinigt Brynäs. – Det är riktigt jävla dåligt, säger Adam Brodecki till C More.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

José Mourinho förlorade i återkomstenSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.