• 32 sec. here
  • News: 16%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Liverpool var riktigt illa ute mot Manchester United. Tack vare Mohamed Salahs säkra straff är man fortfarande i högsta grad med i racet om ligatiteln. 2–2 innebär att Liverpool skuggar Arsenal på samma poäng.

Foto: ADAM VAUGHAN / EPAMen Alexis Mac Allister sköt så att hela målburen skakade. Argentinarens praktträff räddade Jürgen Klopps mannar från ett jättefiasko.Något som Arsenal dock ändrade på när man i lördags körde över Brighton, 3–0.

Matchen började sprakande där Liverpool kopplade ett grepp som kändes stadigare för varje minut. Offensiv och aggressivitet i en skön förening. I den 23:e minuten kom så ledningsmålet på en jättefin hörnvariant. Darwin Núñez nickade vidare till Luis Díaz, som elegant passerade André Onana.– Det är siffror i underkant. Liverpool har radat upp målchanser och får stora ytor, menade Viaplays expertkommentator Johanna Frisk.I den 50:e minuten kom en skänk från ovan, eller snarare från Liverpools Jarell Amorin Quansah.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Manchester United slog Liverpool efter superdramatikRivalmöte i FA-cupens kvartsfinal mellan Manchester United och Liverpool. Då blev det högdramatiskt. I en sanslös förlängningsrysare avgjorde Amad Diallo till 4–3 med matchens sista spark.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Manchester United och Liverpool spelar oavgjort 2-2Manchester United och Liverpool spelade oavgjort 2-2 i en spännande match där båda lagen hade sina chanser att vinna. Liverpool tappar därmed tabelledningen.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Manchester United vs Liverpool: Värdarna har problem i försvaretManchester United möter Liverpool i en match där värdarna har problem i försvaret. Antony stod för en vacker framspelning i senaste matchen, men har haft en svag säsong. Mainoo är en mittfältare av hög klass. Onana har misslyckats totalt i United.

Manchester United till semi efter galen rysareManchester United är klart för semifinal i FA-cupen efter galen dramatik. I 120:e minuten gjorde Amad Diallo 4–3. – Det här är det galnaste jag varit med om p
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Uppgifter: Manchester United har scoutat PetkovicErik ten Hag har bekräftat att Manchester United försökte värva en forward i vintras, utan att lyckas.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Uppgifter: Manchester United siktar in sig på OliseMichael Olise, 22, har tidigare kopplats ihop med bland annat Manchester United. Nu kommer ett nytt varv i rykteskarusellen.