Larsson hattrickskytt för Hammarby i svenska cupen

• 📰 sportbladet
  • 26 sec. here
  • News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Hammarby fortsätter att imponera under försäsongen. Likaså Emilia Larsson. Mittfältaren slog till med ett hattrick inom loppet av blott 20 minuter. Och framförallt ett av målen var något alldeles extra. – Ett misslyckat inlägg, säger en ärlig hattrickskytt till Sportbladet efter 3–0-segern borta mot Kif Örebro.

Mittfältaren slog till med ett hattrick inom loppet av blott 20 minuter. Och framförallt ett av målen var något alldeles extra.

– Vi gör en jättebra match. Sedan är det lite bitar vi fortfarande behöver jobba med, säger matchhjälten när Sportbladet ringer upp efter matchen.Målskyttet inleddes i inledningen av andra halvlek med en välriktad frispark från distans som gav 0–1 på tavlan.Om 0–1-målet var vackert så var dock 0–2-målet vackrare. Men...– Haha, det tycker jag ändå. Jag såg att Ellen stod helt ren. Men den gick hela vägen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

I Mitt fotbollshjärta växer fotbollstjejerna. Vilken fröjd jag blir så nöjd.

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Hammarby till final i svenska cupen – slog Djurgården i derbytFyra ramträffar från Djurgården inom loppet av 45 minuter. Trots det var det Hammarby som gick segrande ur cupderbyt och därmed säkrade en finalplats mot Häcken efter mål av mittbacken Ouattara Aziz. – Det kändes som att jag hostade blod, säger Astrit Selmani efter matchen.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Hammarby vann derbyt – klart för cupfinalSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Svenska cupen: Djurgården möter Hammarby i årets första derbyEfter att ha gått som tåget under försäsongen ställs nu Magnus Eriksson och hans Djurgården mot Hammarby i Svenska cupens semifinal. X-faktorn hos blåränderna inför årets första derby? Gruppdynamiken. – En av de absolut bästa spelargrupperna jag varit en del av, säger Magnus Eriksson.

Bajen mästare – hyllas av ZlatanHammarby är svenska mästare i futsal för andra året i rad. Detta till Zlatan Ibrahimovics stora glädje. På Instagram hyllar han bedriften.

Stjärnan lämnar Hammarby för AIK: ”Spelar för att vinna”Han var en av Hammarbys absolut bästa spelare under säsongen. Nu är Daniel Mossberg klar för AIK. 39-åringen presenterades under tisdagsmorgonen på klubbens sociala kanaler. Kommer ihåg alla som tyckte Mossberg var en bra värvning.