Krisen i Ajax växer efter ny förlust - föll mot Brighton i Europa League

• 📰 fotbollskanal
  • 23 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Ett på förhand krisande Ajax mötte nya mottgångar när man ställdes mot Brighton i Europa League.Matchen slutade 2-0.

I måndags stod det klart att Ajax sparkar huvudtränaren Maurice Steijn, detta efter en svag start på säsongen där laget i skrivande stund ligger näst sist.

Man har det även motigt i Europa League där det bara har blivit två poäng på tre matcher. På torsdagskvällen blev krisen ännu djupare för det nederländska laget. Detta efter en klar förlust mot Brighton.Matchens andra mål stod Barcelona-lånet Ansu Fati för. Det blev också matchens slutresultat. Torsdagens seger mot Ajax blev Brightons första i Europa League.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Efter derbysegern - Liverpool slår till igenSom en blixt från ovan dundras ytterligare ett Europatips ut under torsdagen. Europa League och Europa Conference League står för hela underhållningen där lag som Liverpool, Roma, Besiktas och Dinamo Zagreb ska in i leken. Jag ser kanske allra mest fram emot mötet mellan Brighton och Ajax.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Häcken överkörda i Europa LeagueMolde kör över Häcken i Europa League. Tidigare Malmö-spelaren Magnus Wolff Eikrem har gjort två av målen.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Gyökeres mardröm – utvisad efter åtta minuterSvenske landslagsstjärnan Viktor Gyökeres Europa League-match mot polska Rakow Czestochowa varade i åtta minuter.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Viktor Gyökeres utvisad i Europa LeagueRedan efter åtta minuter fick Viktor Gyökeres lämna planen mot Rakow Czestochowa. Svensken blev utvisad.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

JUST NU: Liverpool återtar ledningen - Endo och Nunez slår tillLiverpool välkomnar Toulouse till Anfield i Europa League.

Solklart värdespel i Europa League – drag på Anfield!Jurgen Klopp kommer troligen skifta hela startelvan. Liverpool har en bred trupp, men klart det märks. Vi kör med samma recept som tidigare... Kanonbra drag i
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »