Karlskoga reducerar semifinalserien mot Brynäs

• 29 sec. here
  • News: 15%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Viktig seger för Karlskoga. Värmlänningarna avgjorde i förlängning och reducerar nu semifinalserien mot Brynäs.

Brynäs hade ett gyllene läge att ta ett jättekliv mot final i hockeyallsvenskan inför kvällens match i Värmland. Storfavoriten från Gävle ledde semifinalen med 2-0 i matcher, men fredagens tillställning i Nobelhallen blev tät och jämn.

Jack Kopacka gav Brynäs ledningen i början av den avslutande perioden, men Karlskoga och Albert Lyckåsen svarade bara ett par minuter senare med ett avslut från distans. Efter halva perioden drog Brynäs på sig inte bara en, inte två utan tre utvisningar inom loppet av fyra minuter. I spel fem mot tre kunde Hampus Plato göra 2-1 för Karlskoga. Matchen såg länge ut att sluta just 2-1, men med en dryg minut kvar av tredje perioden kvitterade Johannes Kinnvall med ett tungt skott från blålinjen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ishockey: Brynäs vann i sudden – tog första semin mot Karlskoga: ”Lite turligt”Ett för utvilat Brynäs hamnade i 0-2-underläge mot Karlskoga men kunde vända och vinna med 3-2 i sudden när semifinalserien i hockeyallsvenskan drog igång.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Brynäs vinner andra HA-semifinalen mot KarlskogaGÄVLE. Brynäs har kopplat ett rejält grepp om en finalplats, efter en ny seger mot Karlskoga. Den andra semin urartade mot slutet, med mängder av interna uppgör
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Karlskoga skrällde mot Södertälje – vann första mötetSödertälje hade vunnit fyra raka mot Karlskoga. Men när lagen möttes i hockeyallsvenskans kvartsfinal gick segern till värmlänningarna – 1–2. – Otroligt skönt, säger matchhjälten i fjärde perioden; Theodor Pistek.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Karlskoga skrällde igen – slog SSKKarlskoga chockade än en gång Södertälje. Efter en lång rysare kunde värmlänningarna vinna med bara 14 sekunder kvar i den femte perioden – och leder nu kvartsfinalserien med 2–0. Matchhjälte: Eskild Bakke Olsen.

Jellvert hjälte för Karlskoga – avgjorde i förlängningenKalle Jellvert blev hjälte för Karlskoga i femte förlängningsperioden när han avgjorde till 3–2. Karlskoga som därmed är på väg mot en riktig skrällseger mot Sö

Ishockey: Karlskoga slog ut Södertälje i fyra raka matcher: ”En av mina största förluster”Bik Karlskoga vann med 4-2 mot Södertälje och tog hem kvartsfinalserien med överraskande 4-0 i det hockeyallsvenska slutspelet. – Det är en av mina största förluster som tränare. Det är bara tomt, säger SSK:s tränare Magnus Bogren.