• News: 21%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

TV: Se huvudtacklingen som genererade i matchstraff för Joel Lundqvist twittpuck

Sedan fick han se sitt Frölunda stå för en mäktig vändning – laget vände 1-3 till 4-3 i den sista perioden.Det var i slutet av den första perioden som Joel Lundqvist fick lämna isen i matchen mellan Frölunda och Luleå.

Lundqvist tacklade Carl Mattsson i defensiv zon. Domarna gav Lundqvist matchstraff för huvudtackling. Luleås Linus Klasen var het runt kassen. Han stod för tre assist och var en bidragande orsak till att hemmalaget kunde gå fram till 3-1.Bortalaget vann slutperioden med 3-0 och tog hem matchen med 4-3. De gjorde tre mål inom drygt sju minuter.

Frölunda hade möjlighet att göra ytterligare ett mål på straff, men Patrik Carlsson lyckades inte överlista Luleå-målvakten Joel Lassinantti.– Jag tycker vi förtjänade att vinna. Rätt att vi får belöning för allt slit, säger Frölundas Max Friberg till C More.– Jag har inte så mycket att säga...det är frustration, så klart, säger Luleås Erik Gustafsson till C More.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Joel Lundqvist tvingas till operation efter skada på träningJoel Lundqvist har åkt på en fraktur på käken. Nu tvingas Frölunda-kaptenen till operation. – Jag lider med Joel, säger tränare Roger Rönnberg till Sportbladet.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

SVT Sport bidrar till handbok för jämställd sportbevakningSVT Sport bidrar till handbok för jämställd sportbevakning: 'Målet är att inspirera de som vill testa något nytt', säger sportchefen Åsa Edlund Jönsson 🤝👇 Trams! Bra, SVTAsa! Även SVTChris är ett föredöme! Till usel sportbevakning. Snälla sälj rättigheterna
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Män fortsätter köpa sex i huset – efter SVT:s avslöjandeInte konstigt med all gehör som svt ger till det hela Åtala fastighetsägaren för koppleri. Vore det inte på sin plats att införa kemisk kastrering som straff för män som gör sig skyldiga till sexköp? Det skulle göra Sverige till ett ännu starkare föredöme i världen nu när fler länder ser till oss och efterliknar våra sexköpslagar. Inga torskar på våra gator!
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Efter ”Festen” – nästa SVT-drama skildrar ett killgäng från EslövSökandet efter de fyra huvudrollerna pågår för fullt.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Sverige möter USA på Friends Arena – SVT sänderSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.