• News: 20%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Cykelstjärnan Jenny Rissveds slutade på 16:e plats i mountainbike-VM

Men när hon i dag körde VM var hon aldrig nära en medalj.– Jag tror inte att hon är nöjd, säger SVT Sports expert Fredrik Kessiakoff.

För tre veckor sedan vann hon sin första världscuptävling efter återkomsten, då hon var snabbast av alla på en tävling i Lenzerheide. Dessutom har det blivit ytterligare ett par pallplatser.Men när VM i dag inleddes i kanadensiska Quebec så var hon aldrig nära medaljerna. Det slutade till slut med en 16-plats, hela 5,51 efter segrande fransyskan Pauline Ferrand Prevot.

– Jag tror inte att hon är nöjd, men hon gör det bra som ändå tar sig runt. Hon tog viktiga poäng. Men det är ändå ett enormt fint resultat sett till var hon stod för ett år sen.Prevot tog en överlägsen seger, 43 sekunder före schweiziskan Jolande Neff. Bronset togs av Rebecca McConnell, Australien.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Äsch då!

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

SVT sänder Jenny Rissveds lopp i mountainbike-VMJenny Rissveds har sedan comebacken i våras haft en stigande formkurva och för tre veckor sedan vann hon världscuptävlingen i Lenzerheide - nu stundar VM i Mont Sainte-Anne, norr om Quebec, som SVT direktsänder! cykel cykelsport Mycket bra!
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

SVT sänder Jenny Rissveds lopp i mountainbike-VMIdag tävlar Jenny Rissveds i mountainbike-VM i Kanada och SVT sänder loppet i SVT Play med start 18.10.

Guide: Så ser du friidrotts-SM i SVTSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. När läggs CHL matchen Frölunda HC - Graz99ers med matchstart 18:00 upp på svtplay? Kan inte hitta den där än iaf. Kass bevakning av SM för oss som inte kan streama sändningen. Ut med tider, höjder och längder på webben fortare tack

Svenskt VM-guld i bowlingJenny Wegner och Josefin Hermansson vann VM-guldet i dubbel på damernas bowling-VM i Las Vegas.