Ishockey: Västerås mot AIK avbröts efter brandlarm

• 34 sec. here
  • News: 17%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Kvällens hockeyallsvenska möte mellan Västerås och AIK fick avbrytas. I början av den tredje perioden ljöd brandlarmet då pyroteknik hade använts på bortasektionen. – Brandlarmet gör att vi måste utrymma, berättade huvuddomaren Filip Granrud i TV4 Plays sändning.

I början av den tredje perioden ljöd brandlarmet då pyroteknik hade använts på bortasektionen.AIK inledde kvällen i Västerås lovande när laget gick upp i en 3–0-ledning i den första perioden.

Det gick sedan snabbt utför. Innan den första perioden var slut hade Västerås hunnit kvittera – och det var bara början.Som om inte det vore nog fick matchen också avbrytas i början av den tredje perioden då pyroteknik bränts av på bortasektionen. – Vi har pyroteknik på läktaren och brandlarmet går så vi måste utrymma tills säkerhetsvakterna ger grönt ljus. Bollen ligger hos dem, vi kommer tömma, säger huvuddomaren Filip Granrud i TV4 Plays sändning.SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 23. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Matchen avbruten – arenan utrymdDen hockeyallsvenska matchen mellan Västerås och AIK är tillfälligt avbruten. I början av den tredje perioden började brandlarmet tjuta sedan pyroteknik tänts från AIK-klacken. Arenan har utrymts och det är i nuläget oklart när – eller om – matchen kommer att återupptas. Hemmalaget Västerås leder med 6–3.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Brand i lägenhetsdörr i Västerås – misstänkt mordbrandNatten till fredagen, 00.52, fick polisen larm om att en lägenhetsdörr på Bjurhovda i Västerås brann. – Det var rökfyllt i trapphuset, vi skriver en anmälan om mordbrand, säger Marie Larsson på polisen.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Här är kvällens viktigaste nyheterUSA-börserna bröt den positiva trenden och stängde på minus. Samtidigt lyfte långräntorna kraftigt då oron för ett fortsatt högt ränteläge återigen ökade på marknaden. Här är några av kvällens viktigaste nyheter.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

– men FBK-duon på is igen inför kvällens matchFärjestad jagar femte raka segern i SHL.
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

FBK-duon på is igen inför kvällens match – men här är två frågeteckenDet finns en del frågetecken i FBK:s trupp infö...

Arenan utrymd i Västerås efter pyroteknikI början på den tredje perioden gick brandlarmet i ABB Arena i Västerås. Anledningen var pyroteknik från AIK-klacken. – Vi kommer alltid ha korkskallar inne på
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »