Ishockey: Ny förlust för Djurgården efter målvaktstalangens tavla

• 📰 svtnyheter
  • 25 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

0–4-förlust hemma mot Mora senast. Under fredagskvällen åkte Djurgården på en ny förlust borta mot Östersund – efter bland annat en rejäl tavla från målvaktstalangen Hugo Hävelid, 19.

Under fredagskvällen åkte Djurgården på en ny förlust borta mot Östersund – efter bland annat en rejäl tavla från målvaktstalangen Hugo Hävelid, 19.I andra perioden skulle Djurgårdens målvaktstalang Hugo Hävelid lägga bort pucken, men träffade Östersunds Sebastian Benker. Pucken tog på Benkers skridsko till en perfekt tunnel på Hävelid.

Efter Viktor Granholms andra mål för kvällen och en reducering efter en läcker dragning och skott från Djurgårdens back Kevin Karlsson tog Johan Garpenlöv timeout med drygt fyra minuter kvar.SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 23. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ishockey: Ishockeyförbundet inleder utredning efter Carl Klingbergs uppmaningI slutet av 8-2-segern mot Rögle uppmanade Frölundas stjärna Carl Klingberg sina lagkamrater att inte göra fler mål. Det för att en profilerad supporter skulle vinna pengar. Nu utreder ishockeyförbundet händelsen som matchfixning.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Djurgården illa ute – efter jättetabbeHugo Hävelid stod för en jättemiss mot Östersund. Djurgårdens målvakt bjöd hemmalaget på 2–0-målet. – Det var skönt att få hänga en sån med, säger Sebastian Be
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Seger för Östersunds IK – steg åt rätt håll mot DjurgårdenDet har varit en tung period för Östersunds IK i Hockeyallsvenskan med fyra förluster i rad. Men hemma mot Djurgården bröts den tuffa sviten. Det blev 4–1 (1–0, 1–0, 2–1) i matchen i Östersund Arena.
Källa: opse - 🏆 44. / 51 Läs mer »

Ishockey: Broc Little med hattrick när Linköping vände 0–3 till 6–3Linköping klev in i hemmamatchen mot Malmö med fem raka förluster i SHL. Det såg ut att bli en sjätte efter underläge 0–3, men Linköping vände och vann med 6–3, efter bland annat tre mål från Broc Little.

Oliver Berg om tiden i Djurgården: 'Känner att det inte är 100'Oliver Berg hämtades in till Djurgården som en prestigevärvning.  Men ett drygt halvår senare hade norrmannen lämnat för rivalen Malmö FF.  - Man känner ju att det inte är 100 procent och det går lite knackigt, säger han i Lundhs podcast.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Ishockey: Oskarshamn med sex raka förluster: ”Det finns inga livlinor”Oskarshamn har förlorat samtliga SHL-matcher sedan premiären. De är sist i serien på två poäng – och nu är krisen ett faktum. – Det finns inga livlinor här, säger SVT Sports expert Jonas Andersson i ”Hockeykväll”.