Ishockey: Brynäs klappade ihop fullständigt efter drömstarten mot Malmö

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Brynäs illa ute efter ännu en förlust i ödeskvalet

– Det grinar emot oss, men det är först till fyra vinster som gäller, säger Brynäs Jacob Blomqvist i C More.

Och efter det var det Malmö för hela slanten. Brynäs fick bara iväg ett skott på mål i den andra perioden som hemmalaget vann med 1–0 efter mål av Adam Ollas Mattsson.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Malmö slog Brynäs i första kvalmatchenGÄVLE/STOCKHOLM. Brynäs är kvalbrygga. I Ove Molins första match som tränare förlorade Gävlelaget hemma mot Malmö. – För
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Liverapport: Avbräcket för Brynäs – centern saknas mot MalmöHäng med i chatten.
Källa: GDnyheter - 🏆 43. / 51 Läs mer »

Ishockey: Malmö i förarsätet i ångestkvalet efter två snabba målMalmö gjorde två mål på 23 sekunder i den andra perioden. Sedan höll laget undan och vann rond ett i ångestkvalet mot Brynäs. – Det kändes som att vi var mentalt redo, säger Malmös Lukas Wernblom i C More. Yes!!
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Liverapport: Följ Brynäs dagen efter förlustenLiverapporten: Följ Brynäs dagen efter förlusten

Mardrömsstart för Brynäs i kvaldramatOve Molin: ”Hade velat haft ett annat resultat så klart”

Ishockey: Rögle historiskt – efter vändningen mot LeksandAldrig tidigare hade det hänt. Nu är Rögle första laget att vända underläge till seger i en åttondelsfinalserie. Efter 2-1 i matcher mot Leksand är Skåneklubben klart för kvartsfinal. OlaHansson12 Helt otroligt, vända 0-1 till 2-1!💥 Måste nypa mig i armen, kan det verkligen vara sant? Nästan i klass med Bragden i Berlin (4-0 till 4-4) Tack för strålande journalistik.🥱😴