• 52 sec. here
  • News: 24%

Sverige Rubriker Nyheter

Sänkte Aston Villa med hattrick

20 minuter senare hade han gjort hattrick och sett till att Leeds vann med 3–0 borta mot formstarka Aston Villa., men frågan är om inte Aston Villa har varit det största utropstecknet under Premier Leagues inledning.

Inför mötet med Leeds hade laget vunnit samtliga matcher, bland annat en mäktig 7–2-seger mot Liverpool.En sådan kanonstart på säsongen hade Aston Villa inte lyckats med sedan säsongen 1930/31 . Men bara för att man vinner mot det regerande mästarlaget betyder det inte att man är omöjliga att besegra.Bamford gjorde 1–0 i 55:e minuten. 20 minuter senare hade han med två vackra avslut med vänsterfoten – ett som gick ribba in och ett i krysset – fixat ett hattrick åt sig själv.

Det var Leeds första hattrick i Premier League sedan Mark Viduka gjorde det den 5 april 2003 och Bamfords tre mål räckte också gott och väl till seger.– Det här är vad man drömmer om när man växer upp, det betyder hela världen för mig.

Leeds vann alltså med 3–0 och avancerar därmed till tredje plats i tabellen, två poäng bakom Aston Villa som är fortsatt tvåa.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Seger för Systembolaget: Winefinder stoppas i rättenFår inte fortsätta med marknadsföringen gentemot svenska konsumenter.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Hovrätten sänker straffet för mordet på 17-åringen - Nyheter (Ekot)JUST NU: 18 års fängelse för mordet på en 17-årig flicka i Uddevalla. Hovrätten ändrar Tingsrättens livstidsdom mot den tidigare pojkvännen till ett tidsbegränsat straff. Ekot sänder direkt: Ja, för vad är väl ett huvud i garderoben... Bra att hovrätten ändrar domen! Forskningen visar att hårdare och längre straff inte har någon avskräckande effekt. Han borde fått 3 livstidsdomar men fick 18 år. Hur tokigt som helst!
Källa: sr_ekot - 🏆 1. / 68 Läs mer »

Zlatan mållös i seger – unge norrmannen nätadeSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Bisarra självmålet bakom Liverpools segerSadio Manés skott var på väg att gå till inkast. Då styrde Nicolás Tagliafico ödesdigert in bollen i eget nät när Ajax förlorade mot Liverpool med 0–1. – Vi har haft en vecka som har varit upp och ner och det var viktigt att studsa tillbaka, säger Liverpools James Milner i Viaplays sändning.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Sverige krossade Lettland i EM-kvaletSTOCKHOLM/GÖTEBORG. Lettland hade som väntat inte en chans mot Sverige. Efter tre mål på tolv minuter vann Blågult till slut med 7–0. – Det är alltid kul att göra mål, säger matchens enda tvåmålsskytt, Pauline Hammarlund, som var med i landslagselvan för första gången på fyra år. Ingen frågade 🌟🌟🌟

Efter Lipp – Nu får Göteborg ett nytt brasserieEtt franskt brasserie i New York-stil på Södra vägen, där grillade skaldjur står på menyn är på gång hos Göteborgs nya krogimperium
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »