• 59 sec. here
  • News: 27%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Erik Karlsson gjorde sitt första mål i Pittsburghtröjan i natt. Och assisterade till ytterligare två fullträffar. Men det räckte inte. Penguins föll med 3-6 i bortamötet med Detroit Red Wings.

Erik Karlsson gjorde sitt första mål i Pittsburghtröjan i natt.Penguins föll med 3-6 i bortamötet med Detroit Red Wings.Vad hjälpte det att EK65 gjorde en stormatch och spelade nästan nonstop under den tredje perioden.Penguins tappade en 1-0-ledning till 1-4 under den andra perioden.

Erik Karlsson reducerade till 2-4 tidigt i den tredje perioden och spelade sedan tillsammans med Marcus Pettersson fram Bryan Rust till 3-4 med knappt sju minuter kvar.Coachen Mike Sullivan matchade Karlsson stenhårt i jakten på en kvittering och chansade under slutminuterna med att ta ut målvakten Tristan Jarry.– Detroit är ett bra lag och vi tappade fokus under sex-sju minuter i den andra perioden. Det kostade oss matchen, sa Sullivan efteråt.

Erik Karlsson var med och spelade fram Jevgenij Malkin till ett tidigt ledningsmål efter bara 53 sekunder av den första perioden, där också nyförvärvet Reilly Smith var med och assisterade. Detroit hade två tvåmålsskyttar i Andrew Copp och Alex DeBrincat. Lagkaptenen Dylan Larkin antecknades för tre assist och målvakten Ville Husso storspelade i kassen med 30 räddningar på kontot.Stämningen hettade till under slutminuten av den andra perioden, där bland andra Marcus Pettersson hamnade i ett gruff med Dylan Larkin, som utmynnade i ett slagsmål. Båda straffades med fem minuter för fighting.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: