Hammarby segrade i Stockholmsderbyt mot AIK: 'Lite för fega'

• 26 sec. here
  • News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

SOLNA. Det var Hammarby som drog det längsta strået i söndagens Stockholmsderby. Matchen slutade 2-0.

Hemmalaget AIK hade en seger, ett kryss och en förlust i bagaget från de tre senaste matcherna. Hammarby hade tre raka förluster men studsade tillbaka senast mot Trelleborg.När matchen blåstes igång var det mycket spel på hemmalagets planhalva. Men trots Hammarbys höga press kom de inte till några farliga målchanser. Inte heller AIK:s kontringar ledde någonstans.

Hammarbys Julie Blakstad hade ett dubbelläge där det första avslutet gick till retur och det andra i målramen. Bara minuten senare kom AIK:s Moa Sjöström loss på högerkanten i en kontring. Men avslutet gick över. I den andra halvleken genomförde båda lagen byten. Hammarby tog ut Smilla Vallotto och ersatte henne med Ellen Wangerheim. I AIK klev Emilie Jansson och Michelle Rojas Flores av och ersattes av Ella Reidy och Maja Johansson.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

FEM SPANINGAR: 'Osannolik målvaktstabbe - bara för Hammarby och tacka'Hammarby vann Stockholmsderbyt mot AIK.Här är Fotbollskanalens Ella Lindvalls spaningar från matchen.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Hammarby segrade i Stockholmsderbyt - målvaktstabbe bakom målSTOCKHOLM. Det var Hammarby som drog det längsta strået i söndagens Stockholmsderby. Matchen slutade 2-0.

Hammarby krossade Djurgården i StockholmsderbytHammarby körde över Djurgården och Nahir Besara blev stor derbyhjälte. I Lucas Bergvalls avskedsmatch vann gästerna med 3–0. – Det är inget snack, bara att gå h
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Djurgården sänkte AIK i StockholmsderbytZara Jönsson hade inte spelat en sekund i damallsvenskan. I derbyt mot AIK behövde hon sex minuter för att avgöra. – Väldigt kul att vara tillbaka, säger Djurgårdsspelaren i Viaplay.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Jättetavla när Hammarby vann mot AIK i derbyJättetavla när AIK föll mot Hammarby. Serina Backmark missbedömde ett inlägg helt och fick se bollen studsa mellan hennes ben och in i mål. Hammarby vann med 2-0. – Det känns skitsurt att släppa in ett sådant mål, säger AIK:s Jennie Nordin till Viaplay.

Stjärnan dök upp i AIK-tröja: ”Jag blev lite sur”Få de senaste uppdateringarna från Aftonbladet och annat spännande innehåll.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »