Häcken vann derbyt borta mot IFK Göteborg

• 📰 Expressen
  • 19 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Inte ett rätt i första halvlek enligt experten Alexander Axén. Trots det avgjorde Amor Layouni derbyt till Häckens fördel med ett klassmål. – Vi jobbar stenhårt som ett lag, säger målvakten Andreas Linde till Discovery +.

Första halvlek mellan IFK Göteborg och Häcken bjöd inte på något vidare skönspel. I stället präglades matchen av fysiskt spel, många varningar och minst lika många tekniska misstag.

Men med bara sekunder kvar att spela av halvleken kom målet. Då vek nämligen Amor Layouni in från högerkanten och borrade in ledningsmålet i Elis Bishesaris bortre hörn. – Vi jobbar stenhårt som ett lag. Vi blir tillbakatryckta i andra men håller ut. Det är bra av hela laget, säger Andreas Linde till Discovery +.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

JUST NU: Blåvitt kvitterar - Norrköping bränner straffIFK Göteborg och IFK Norrköping möts i ett kamratmöte på Gamla Ullevi.Avspark är 15:00.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Vi backar inte från våra rättigheter, inte då inte nuNu utmärker sig Gävleborgs regionfullmäktige återigen. Den här gången är det inte Lucia, utan demokratiskt fattade beslut och regnbågsflaggan som attackeras. Igen.
Källa: GDnyheter - 🏆 43. / 51 Läs mer »

Dubbelsmäll för IFK Göteborg - Kristiansen och Salomonsson borta i månaderIFK Göteborgs skadelista växer.Blåvitt meddelar att Anders Kristiansen och Emil Salomonsson blir borta i månader.

Bohman: IFK Göteborg har blivit bättre och bättreKALMAR. Per Bohmans fem punkter från Kalmar FF-IFK Göteborg på Guldfågeln Arena.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Har tydligt utvecklat IFK Göteborg – även om resultaten gått emotAllsvenskan har drabbats av någon form av kortpassningspsykos i eget straffområde. Det har redan straffat Kalmar FF hårt två gånger på tre matcher. IFK Göteborg tackade och tog emot och slipper en upprepning av fjolårets mardrömsstart.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Allsvenskan: Kalmar möter IFK Göteborg i en böljande matchKalmar och IFK Göteborg möts i en match där båda lagen behöver en seger. Kalmar har haft problem med balansen i sitt spel medan IFK Göteborg spelar på motståndarnas misstag. Förväntas bli en böljande matchbild.