Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Blytung start för Häcken i kvalet

Skottska Aberdeen gjorde hela fem mål och vann med 5-1.

Häcken gick kväll som sista svenska lag ut i kvalet till den nykomponerade turneringen Conference League. De fick en tuff lottning där Aberdeen på bortaplan väntade i första matchen. Och trots den fina formen i allsvenskan, med fyra raka segrar, blev det en tuff start för de gulsvarta. Efter 28 minuter satte Andrew Considine 1-0 till Aberdeen. 34-åringen fick till en riktigt hård nick på en hörnboll som gick in bakom Peter Abrahamsson.Och dryga kvarten senare utökade Lewis Ferguson hemmalagets ledning till 2-0 på straff.Men bara sex minuter senare kom reduceringen. Alexander Jeremejeff tog sig in framför mål och lyfte in 1-3. Men närmare än så kom inte Häcken. I den 84:e minuten satte amerikanen Christian Ramirez 4-1.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Charline fick felaktigt dödsbud: ”Din mamma är död”Det är svergie I ett nötskal dom sitter på viktiga poster vet ingen ting jan ingen ting 1. Detta är inget vaccin 2. Det är en mRNA genteknik 3. Helt obeprövad på människor 4. Labbtester och studier är ej klara. 5. De har endast nödgodkända 6. Riktigt godkända blir de först tidigast 2023. 7. Barn blir ej sjuka av covid 8. Överlevnadsprocenten är 99,997% för unga Kan poliser någonting?
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Bostadspriserna sjunker: Börjar nå en maxgräns”Den extrema uppgången kan inte fortsätta i all oändlighet” Bostadsbubblan kan inte blåsas upp i all oändlighet
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Just nu: Sveriges OS-premiär mot USA - RadiosportenNu drar de olympiska spelen igång för svensk del. De svenska fotbollsdamerna ställs mot USA i sin premiär. Följ matchen med start 10.30 i P4. Kom igen Sveiger! Och där tappade de mig! Go USA go!!! Helt ointressant efter att dom politiserat sporten.
Källa: sr_ekot - 🏆 1. / 68 Läs mer »

Malmö vann första mötet med HJKSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Svensk drömstart på OS – leder mot USA | SvDSveriges fotbollsdamer leder OS-premiären mot USA med 1–0 efter en mästerlig första halvlek. Stina Blackstenius satte ledningsmålet i den 25:e minuten. Stort grattis 🎉👏❤️💪🥇✌️🌹🌹🌹 Självlysande tröjor och strumpor var succedrivande faktorer. USA såg svenska spelare överallt. Blev helt förvirrade i första halvlek. Vande sig senare men då var självförtroendet på topp bland de ”Lysande” tjejerna..
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Snabba ryck för ersättaren Westberg – kan missa första matchenSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.