Hård domarkritik efter förlusten: ”Rädda för Brynäs”

• News: 16%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Duon blev utvisad när ÖIK gav serieledarna en ordentlig match

För att din app ska fortsätta fungera som det är tänkt behöver du uppdatera till nyaste versionen. Klicka på knappen för att uppdatera!En bra första period. En ännu bättre andra period. Den tredje perioden kom att handla om domslut – som inte gick ÖIK:s väg.

Utvisade duon Alexander Anderberg och Tero Lehterä gav sin syn på saken efter förlustmatchen mot serieledarna Brynäs. – Jag vet inte om domarna är rädda när serieledarna kommer, att de fegar ut helt och hållet, säger Alexander Anderberg.”Det är jävligt frustrerande. Jag tror inte vi hade ett enda powerplay och de hade typ tio powerplay”, säger Alexander Anderberg efter förlusten mot Brynäs.Det var en mörbultad, och rejält irriterad, Alexander Anderberg som klev ut ur omklädningsrummet efter matchen mot Brynäs under onsdagskvällen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 44. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Viktig seger för Brynäs efter straffläggningNye Simon Robertsson gjorde ett viktigt kvitteringsmål i den sista perioden – och sedan avgjorde Miks Indrasis i straffläggningen till 4–3. Så här ska det givetvis vara – har man fått Brynäströja nr 33 så går man rätt in i laget och rätt in i en kedja med Greg Scott och Anton Rödin.
Källa: GDnyheter - 🏆 43. / 51 Läs mer »

Vill rädda Biden efter rapporten – ”Smink och ljus”Joe Biden ansågs för gammal och glömsk för att åtalas av den särskilde åklagaren. Paniken sprider sig nu inom Demokraterna efter rapporten som slog ner som en b
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Så ska Brynäs ställa upp med alla redo för spelNytt avsnitt av Nedsläpp Brynäs ute nu!

Nye Brynäsmålvaktens svängiga debut: ”Glad grabbarna gjorde sex mål”► Brynäs avgjorde i tredje perioden ► Succécomeback för Kelleher

”Låt 2024 bli året då forskning får mandat att rädda liv”Virus- och pandemifonden om att virusforskningen är underfinansierad – trots att vi har coronapandemin färsk i minnet.
Källa: DNDebatt - 🏆 36. / 51 Läs mer »

Mardrömsdebut – men Brynäs reste sigTvå skott – två insläppta mål direkt i debuten. Men Brynäs reste sig, vände och vann med 6–4 efter Jared Coreaus mardröm. – Vi var inte snälla mot Jared, säger
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »