• News: 16%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Det gick riktigt illa mot Tjeckien WomenWorlds iihf ishockey twittpuck

– Sverige är alldeles för dåligt för att vinna den här matchen, sa en besviken SVT-expert Jonas Andersson efteråt.

Men redan minuter efteråt kom ett av två ödesdigra misstag i matchen. Direkt på tekning gick de blågula bort sig och Natálie Mlýnková fick öppen gata och satte 1-1. Sverige tog visserligen ledningen med 2-1 innan pausvila men det var en skör ledning. I mitt perioden kvitterade Tjeckien och tog ledningen efter en rad dåliga beslut av svenskorna ute på isen, däribland ett gäng onödiga utvisningar.

– Vi släpper in två mål vid tekningssituationer. Det är inte okej, säger förbundskapten Ylva Martinsen till SVT Sport.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Perfekt VM-genrep för DamkronornaSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Se VM-premiären Tyskland-SverigeLIVE: Följ Sveriges VM-premiär här - kolla in laguppställningarna WomensWorlds twittpuck

Succéback vill spela hockey-VMAvslöjar: Erik Gustafsson ger ett positivt besked till Tre Kronor och VM
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Svensk missräkning i VM-premiären – förlust efter straffarSverige förlorade VM-premiären mot Tyskland. Damkronorna hade matchen igenom ett spelmässigt övertag men ineffektiviteten framför mål hand i hand med storspel av den tyska målvakten Jennifer Harss fällde avgörandet.

11:30: Se VM-premiären Tyskland-SverigeMissa inte svenska VM-premiären i SVT1/Play 11:30! twittpuck WomensWorlds

Thierry Neuville vinnare på KorsikaNeuville går upp i världscupledning efter dagens seger. Missa inte sammandraget från Korsika klockan 17.00 i SVT 1 🙌 rally motorsport WRC

Svensk Kinakross i VM-premiärenSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Chocken inför VM: Ligan lägger nerDen kanadensiska damhockeyligan tvingas lägga ner.

Revansch för Lag Edin – storvinst mot SchweizSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Stina Nilsson avslöjar skadechocken i SkavlanLäkarna gav Stina Nilsson noll procents chans att tävla i VM.