• 43 sec. here
  • News: 20%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Frölunda vann mot Leksand. Efter en mardrömsmatch för bortalagets målvakt Filip Larsson. – Det är inte hans dag, det är bara att konstatera, säger Petter Rönnqvist i TV4.

Frölunda och Leksand hade inför lördagens möte vunnit två matcher var.Det var hemmalagets Jere Innala som öppnade målskyttet. Pucken gick in i mål via Filip Larssons klubba efter ett tveksamt agerande från Leksands målvakt.Dalalagets replik kom tidigt i den andra perioden. I numerärt övertag petade Oskar Lang in en retur.Isac Born ville annat.

Innala gjorde sitt andra mål i matchen i slutet av den andra perioden. Än en gång hamnade Leksands burväktare i negativt fokus. – Den där får inte gå in i det här läget, det måste vara stängt i femte hålet, säger Bibic i TV4 och Petter Rönnqvist fortsätter resonemanget i studion: – Det är inte Filip Larssons dag. Det är bara att konstatera efter de här tre målen. Det är första gången jag ser honom så här pass osäker.– Vi går tillbaka till det vi gör bra i dag och det ger resultat. Vi spelar Frölundahockey, säger Folin i TV4.Leksand reducerade med knappa tre minuter kvar att spela. Även denna gång gjordes det av Oskar Lang i numerärt övertag.Matchen slutade 5–2.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ishockey: Leksand kvitterade matchserien mot Frölunda – Filip Larsson spikade igen bakåtKvartsfinalserien mellan Leksand och Frölunda ser ut att bli en rysare. På skärtorsdagen kvitterade Leksand till 2-2 i matcher. – Alla matcher hittills har varit riktigt jämna så det speglar väl ganska väl hur serien har sett ut, säger Anton Lindholm till SVT Sport.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Filip Larsson spikade igen kassen – stoppade FrölundaTillbaka från sjukdom.Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda.– Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Ishockey: Leksand vann tajt match mot Frölunda efter förlängningLeksand förstörde fredagsfesten i Göteborg när de tog hem första kvartsfinalen mot Frölunda. Det efter en tajt match som behövde förlängningsspel innan Leksand kunde vinna med 2–1. – Matchen kunde gått hur som helst, säger matchvinnaren Max Veronneau till TV4 Play.

Frölunda vann mot Leksand i ScandinaviumUtjämnat i kvartsfinalserien. Frölunda vann ”måstematchen” mot Leksand i ett kokande Scandinavium. Mikael Ruohomaa, 35, avgjorde för hemmalaget. – Det här är stämning värdig en final, säger Roger Rönnberg.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Leksand kvitterar kvartsfinalen mot FrölundaTre kvartsfinaler är avgjorda. Men den som lever är helt jämn. Det står klart efter Leksands 2-0 seger hemma mot Frölunda på torsdagskvällen. Segern var Leksands första kvartsfinalseger på hemmais sedan 2003. – Fortsätter vi så här blir det bra, säger Leksands målvakt Filip Larsson till TV4 Play.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »