Fotboll: Zlatan mållös – när Milan chockförlorade

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

KLIPP: Omdiskuterat mål bortdömt - se galna avgörandet i matchen ⚽️twittboll

Zlatan Ibrahimovic, 40, klev dessutom av planen mållös.

Vid seger hemma på San Siro mot Spezia kunde AC Milan vid vinst gå förbi Inter i ligatabellen, förvisso med en match mer, och ta över serieledningen.Zlatan Ibrahimovic, som spelade hela matchen, förde en ganska anonym tillvaro på planen men stack upp vid två tillfällen. Vid ställningen 0-0 kom svensken fri efter 25 minuter, tryckte undan sin försvarare, och avslutade lågt mot målvakten Ivan Provedel. Provedel slängde ut en fot och styrde bollen till hörna.

När klockan tickade upp på 93 minuter nickade svensken i ribban, men även då räddade Speziamålvakten.Gästerna kvitterade i andra halvleken och därefter tryckte Milan på för ett segermål. Junior Messias hade en boll i må på stopptid, men domaren hade blåst för hemmafrispark bara hundradelarna innan. När klockan tickade upp på 96 kontrade Spezia och Emmanuel Gyasi avgjorde med matchens sista spark fram till 2-1.

Zlatan Ibrahimovic, som gjorde mål i senaste matchen mot Venezia, har inte nätat i två raka ligamatcher sedan mitten på november 2020.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Mycket tråkigt

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

SVT Sport: Så sänder vi den här veckanUnder årets tredje vecka väntar bland annat skidskytte, slalom och handboll i våra kanaler ❄️📺 Kolla in alla tv-tider här 👇 Snyggt klädkodat i studion idag. Alla i svart ☺️ Allt intressant går i andra kanaler
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Fotboll: Glädjebeskedet: Gula korten stryks inför VM-playoffSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Fotboll: Eriksson med i Årets världselvaDen svenska landslagsbacken Magdalena Eriksson är med i Årets lag som utsetts av Internationella fotbollsförbundet Fifa och spelarorganisationen Fifpro.

Mutationen omikron dominerar i DanmarkAllt färre covid-smittade i Danmark behöver intensivvård. Därför lättar danska regeringen på restriktionerna – på sönda Ja men ändå 60 på IVA och drygt 23000 nya fall idag också i Danmark 🤦‍♂️🤦🏼‍♀️🤷‍♂️ Focus har blivit bara Gotland hela tiden, i allas hjärntvättades öron nu hela tiden i nyheterna?! allt för att glömma Statsminister Magdas papperslösa städare i 15 år!!!!!
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Ann-Britt, 70, vill donera hela sin kropp när hon dör”Det behövs ju lik för att läkare ska lära sig yrket.” Varför inte innan Bra reportage! Ann-Britt är en fantastisk människa! Tror jag har tillräckligt med plats i garaget
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Om maktspel, vänskap och mordet på Anna LindhHon var med när Anna Lindh mördades och hon var hennes nära vän. Nu har Eva Franchells bok om ­händelsen blivit teater. Den är både berörande och drastiskt rolig när den inte fastnar i politiska ­teknikaliteter.
Källa: ETC_redaktionen - 🏆 17. / 63 Läs mer »