Fotboll: Manuela Zinsberger med rejäl bjudning i Nations League

• 📰 svtnyheter

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Manuela Zinsberger fick sämsta möjliga start på Nations League-matchen. Bara fem minuter hade gått när Österrikes målvakt stod för en jättetavla. Hon blev stor syndabock när Frankrike vann med 1-0.

Bara fem minuter hade gått när Österrikes målvakt stod för en jättetavla.Målvakten, till vardags i Arsenal, fick inte grepp om bollen efter Frankrikes gigant, Wendie Renards nick. Ledningsmålet, som kom efter fem minuter, blev matchen enda och Zinsberger blev syndabock för Österrike.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 23. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Matchguide: Italien–Sverige i Nations LeagueNya Nations League är också OS-kval. I första matchen förlorade Sverige mot Spanien med 2–3 efter en sen straff Nu väntar Italien på bortaplan.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Följ Sveriges match mot Italien i Nations LeagueEfter förlusten mot Spanien jagar Sverige vinst mot Italien i tisdagens Nations League-möte. Följ matchen här, avspark 17.45.
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

– Falk ersätter MusovicSverige gör två förändringar till kvällens viktiga Nations League-match mot Italien.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Allt inför Sveriges ödesmatch i kvällDet är bara andra omgången, men kvällens Nations League-möte borta mot Italien andas ödesmatch.

Gerhardsson om valet: 'Vill inte säga varför'Zecira Musovic var förstavalet i VM och stod i Nations League-premiären förra veckan.