Fotboll: Jalal Abdulai räddade Elfsborg i slutminuterna

• 📰 svtnyheter
  • 23 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Elfsborg såg ut att tappa viktiga poäng i guldstriden. Då klev Jalal Abdulai fram och avgjorde mot Halmstad, med sitt första allsvenska mål. Fyra minuter senare visades han ut.

Då klev Jalal Abdulai fram och avgjorde mot Halmstad, med sitt första allsvenska mål.Halmstad tog emot Elfsborg på måndagskvällen. Första halvleken slutade mållös, men det var faktiskt Halmstad som var närmast då. Ett skott i ribban, som studsade rakt ned. På reprisen syntes att bollen inte var över mållinjen.

Elfsborg såg ut att gå mot ett tungt poängtapp i striden om den allsvenska titeln. Men i 89:e minuten klev Jalal Abdulai fram och gjorde sitt första allsvenska mål, till 1–0 för Elfsborg. Den rappe 18-åringen tog med sig bollen och klippte till med vänsterfoten i målvaktens bortre hörn. I firandet efter målet tog han av sig tröjan och domare Joakim Östling gav honom en varning.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 23. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Jalal Abdulai hjälte för Elfsborg i sista minutenElfsborg såg ut att gå mot sin tredje raka mållösa match. Då klev nyförvärvet Jalal Abdulai fram och blev stor matchhjälte i slutminuterna – och blev några minuter senare utvisad.
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

- nytt poängtapp för ElfsborgEfter Malmö FF:s vinst mot Degerfors är det upp till Elfsborg att försöka haka på i guldstriden under måndagen. Boråsarnas möte med Halmstad samt Värnamo - Sirius inleder Topptipset. Övriga besök görs i England, Grekland, Spanien, Island och Irland. Mot åtta gröna böckar!
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

I kväll spelar Halmstad på hemmaplan mot ElfsborgMatch igen för Halmstad när Elfsborg gästar Örjans Vall i Allsvenskan i fotboll i kväll. Båda lagen förlorade senast, Halmstads match mot Häcken slutade 2-3 och Elfsborgs möte med Kalmar blev 0-3.
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

18.45: Viktiga poäng på spel när HBK möter guldjagande ElfsborgStriden om poäng och platser hettar till • HP direktrapporterar från HBK:s möte med Elfsborg • Följ och kommentera här!
Källa: Hallandsposten - 🏆 8. / 63 Läs mer »

18-åring skjuter kvar Elfsborg i guldstridenFörst hände ingenting på 89 minuter. Sedan hände allt mellan Halmstad och Elfsborg. I centrum stod Jalal Abdullai. 18-åringen sköt segern till Elfsborg med karriärens första och blev utvisad – allt inom loppet av fyra minuter.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Jusef Erabi gjorde avgörande målet för Hammarby mot VarbergHammarby vann med 1-0 på bortaplan mot Varberg i Allsvenskan i fotboll.