Fotboll: Hammarby seglar upp på andraplats i allsvenskan

• News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Hammarby ny tabelltvåa med fyra omgångar kvar allsvenskan

Hammarby seglar upp på andraplats i allsvenskanTre mål, alla i första halvlek, gör Hammarby till ny tabelltvåa i allsvenskan. Laget tog sin första seger på Strandvallen sedan 1985 och är just nu Häckens främsta utmanare i kampen om SM-titeln.Ett ösregn kombinerat med friska havsvindar i samband med avspark gav spelarna utmanande yttre förutsättningar.

Hammarby visade sig bemästra den hala gräsmattan bäst och skaffade tidig arbetsro när Gustav Ludwigson, i den 16:e matchminuten, avslutade ett glimrande anfall med att placera bollen i mål.Nahir Besara med en hörna, som via Kurtulus landade framför fötterna på danske mittbacken Mads Fenger, som utökade med sitt första mål för säsongen.

– Vi kunde ha gjort fler mål, men tre räcker. Vi visar att vi kan spela på en gräsmatta, säger Fenger.En uppoffrande löpning av Joel Nilsson innebar 3–0 till Hammarby, men i samband med den situationen skadades anfallaren och tvingades lämna planen med ett blödande sår i pannan.– Det var en dålig första halvlek.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Hammarby ny tabelltvåa - tre olika målskyttar i segern mot MjällbyHÄLLEVIK. Hammarby gjorde processen kort med Mjällby AIF och gick ifrån till en 3-0 i halvtid på bortaplan. Bajen är ny tabelltvåa efter målen från Gustav Ludwigson, Mads Fenger och Joel Nilsson.- En skön seger, säger Mads Fenger till Discovery+.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

JUST NU: Pojke död i olycka – tre skadadeEn A-traktor körde in i ett träd utanför Grebbestad på fredagskvällen. – Det kom redan från början att det skulle vara allvarliga personskador, säger Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen. En 15-årig pojke har dött och tre andra tonåringar skadades. Sorglig🙏🕯️🌹 -Titta närmare om det var någon av de olämpliga poliser som hotade & jagade till döden - nämligen det finns fler sådana mördare inom skandal poliskåren i totalt korrupta sverige... svpol eu war corruption nyheter fascism sweden😱 Drack säkert hembränt Får skylla sig själva.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Dramatik när BIK blev vinnare igen efter tre raka förlusterBIK Karlskoga vann med 4–2 hemma mot Almtuna. Albin Eriksson, som var inblandad i tre av målen, gjorde det matchavgörande målet i tredje perioden. Strax efter hans fullträff fram till 3–2 hade Almtuna en kvittering inne men det 'målet” blev aldrig godkänt.
Källa: NWTsport - 🏆 14. / 63 Läs mer »

Gyökeres målskytt mot Cardiff – sköt hem tre blytunga poäng för CoventryCoventry City ligger sist i Championship.Men under lördagen tog man ett stort steg mot säker mark då Viktor Gyökeres skjutit hem en 1-0-seger mot Cardiff.Målet var svenskens fjärde för säsongen.

FBK-stjärnan om solomålet i tre mot fem: ”Såg att det fanns en öppning”Med ett mål och fyra framspelningar var Theodor Lennström en av FBK-giganterna.
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »