Fotboll: Haaland gjorde två mål mot FC Köpenhamn – blev utbytt redan i paus

• News: 25%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Kommer norrmannens målform någonsin ta slut? 👀⚽

– Det är ärligt talat helt osannolikt. Jag har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Efter första och andra målen skrattade jag bara. Han är alltid på rätt ställe, säger lagkamraten i City Jack Grealish om Haaland till BT Sport.– Målvakten sa någonting till mig.

Redan i den sjunde minuten slog Haaland till. Bollen spelades in från Joao Cancelo från högerkanten. Norrmannen stod centralt i straffområdet och klippte till direkt i sin första bollkontakt på Etihad för 1-0.Efter en dryg halvtimme slog Haaland till med sitt andra mål.Efter en hörna drog Sergio Gomez till på volley.

”Det börjar bli lite löjligt nu. Han får det att se absurt enkelt ut att göra mål”, skriver engelska fotbollsikonen Gary Lineker på Twitter.”Besviken att Haaland inte gjort mål på hela andra halvlek, visserligen är han utbytt, men vad f-n...” twittrar höjdhoppslegendaren Stefan Holm. Strax före pausen gjorde City 3-0. Bollen gick via två FCK-spelare i mål. Haaland blev närmaste vittne. Sergio Gomez sköt och Davit Khocholava blev bokförd för självmålet.

FCK:s tränare Jacob Neestrup gjorde flera byten och i mitten av den andra halvleken fick den svenske kaptenen Viktor Claessson lämna planen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Allting har en ända korven den har två…..

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Brittisk media: Van de Beek aktuell för Leicester CityManchester Uniteds mittfältare Donny van de Beek, 25, har inte fått till det sedan flytten till Old Trafford och var under förra vårsäsongen utlånad till Everton. Den här säsongen har han också fått knapp speltid med endast tre korta inhopp i Premier League.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

ten Hag: 'Ronaldo är förbannad när han inte spelar'Cristiano Ronaldo blev kvar på bänken mot Manchester City.Erik ten Hag berättar nu att det inte var till portugisens glädje.- Han är förbannad när han inte spelar, säger tränaren enligt BBC.  Då lär han bli det mycket i år.

Haalands osannolika succé fortsätter: ”Det är bara löjligt”Erling Braut Haaland kan inte sluta göra mål. Mot FC Köpenhamn behövde han bara 32 minuter på sig att bli tvåmålsskytt.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Hanne Kjöller: I Sverige är det lättare att träffa många läkare än rätt läkare”Vi inom vården har slutat tänka själva – resursslöseriet och ineffektiviteten gör mig galen”, skriver DN:s Hanne Kjöller. Bra att detta lyfta. Mycket ineffektivitet i dagenssystem som behöver byggas bort o mer förtroende o tid för patienten
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »