Läkarna avråder Trelleborgs Linnea Prambrant från att spela fotboll efter åtta hjärnskakningar. Ändå fortsätter hon. – Fotboll har räddat mitt liv, bokstavligt talat, säger Prambrant till SVT Sport.

”Här är jag inte Linnea som har blivit våldtagen, här är jag bara fotbollsspelaren”, säger Linnea Prambrant, som även drabbats av åtta hjärnskakningar men trotsar läkarnas råd att sluta med fotbollen. Idrotten har blivit livsviktig för henne.– Fotboll har räddat mitt liv, bokstavligt talat, säger Prambrant till SVT Sport.

– Jag har allt ansvar. Det hänger på mig. Skulle någonting hända skulle jag inte klandra någon annan än mig själv. Fotbollen har räddat mitt liv, bokstavligt talat. Det är på planen som jag inte känner att jag mår dåligt varken med huvudvärken eller psykiskt, säger hon.Hennes psykiska mående grundar sig inte enbart i de upprepade hjärnskakningarna.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 37. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Klart: Sebastian Larsson fortsätter i landslaget – Fotboll: Herrlandslaget i fotbollI juni väntar två träningslandskamper för Sverige. Danmark (5 juni) och Serbien (8 juni). Samtidigt ska Zlatan Ibrahimovic tackas av i samband med matchen mot Serbien.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Fotboll: Hammarby rasar efter bortdömda målet mot FC RosengårdEmma Westins sena kvittering för Hammarby mot Rosengård dömdes bort. Då rasade Hammarby efter matchen. – För mig är det helt obegripligt att det blir bortdömt, säger Hammarbys tränare Martin Sjögren, enligt Aftonbladet.

Fotboll: BP besegrade Trelleborg – efter dråpligt självmål1-0 i egen kasse. Därefter kunde Trelleborg inte ta sig tillbaka. De står fortsatt utan seger efter att BP vunnit med 2-0. – Vi gör det bra defensivt och får in två mål men vi har lite att jobba med i anfallet, säger BP:s mittfältare Klara Andrup till SVT Sport.

Fotboll: Malmö FF tappade segern efter straffmål av Häcken i 93:e minutenMalmö FF såg ut att gå mot en tung bortaseger mot Häcken. Då fick Häcken straff som Simon Gustafson tryckte in till 2-2 och de senaste två årens mästare delade i stället på poängen.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Fotboll: Simon Gustafson sågar Häcken i halvtid efter derbyförlusten mot GaisGais är fortsatt Göteborgs bästa lag. Redan efter fyra minuter satte William Milovanovic ledningsmålet i vad som blev en 3-0-vinst i derbyt mot Häcken. – Det är så otroligt dåligt, säger Häckens lagkapten Simon Gustafson i Max.

Fotboll: Häcken vinner toppmötet – efter läckra frisparken mot HammarbyMållös första halvlek i toppmötet. Då satte Johanna Fossdalsa en läcker frispark när Häcken vann mot Hammarby med 2-0. – Extra skönt att man får vinna mot Hammarby, säger Filippa Curmark till SVT Sport.