Fotboll: Djurgården missade chansen – tappade poäng mot Norrköping

• News: 33%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Djurgården missade chansen att ta över serieledningen

Men efter 1-1 mot IFK Norrköping är det fortsatt Malmö FF som har greppet om SM-guldet med två omgångar kvar.Malmö FF tappade poäng mot Häcken i lördags. Ett poängtapp som gav Djurgården en drömchans i guldstriden.Det började dock bra när Kalle Holmberg slog till mot gamla klubben.

– Det var jättekul att göra mål. Speciellt att göra det på Oscar som är en god vän, säger Kalle Holmberg till SVT Sport.Precis innan halvtidsvilan kom dock kallduschen för Djurgården. Skyttekungen Samuel Adegbenro dök upp på bortre stolpen och nickade in kvitteringen. Målet var anfallarens 17:e den här säsongen.

Djurgården jagade sedan febrilt ett ledningsmål under andra halvleken. Trots flera fina chanser blev andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1-1. – Det är klart att vi vill mer någonstans, men jag tycker vi ligger på i andra halvlek för ett segermål men det vill sig inte riktigt, säger Magnus Eriksson till SVT Sport efter matchen.– Jag tycker vi gör en bra bortamatch. Vi studsar tillbaka efter lite knackiga insatser på slutet. Vi ville mer men vi är fortfarande med i racet. Nu är det bara upp på hästen igen.

Målvakten fick ont under andra halvlek och blev liggandes på planen. Något som gjorde Magnus Eriksson irriterad.– Vi kanske hade gjort samma sak. Där och då hade vi jättepress. Men det är fotboll, det är känslor och taktik.– Har man ont får man lägga sig ned för att få den hjälp man behöver. Men jag förstår samtidigt hans frustration naturligtvis. Men det är som det är.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

SVT Sport: Så sänder vi den här veckanSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. Hej jag ser en väldig massa sändningar i otaliga idrotter, men inget om de två kvartsfinaler som Sverige spelar i VM i bordtennis ikväll och inatt svensk tid. Hur kommer det sig? Varför sänder ni inte bordtennisen? Sverige i två finaler imorgon.👍
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Paulinho målskytt för Bajen – första fullträffen på 15 månaderDet tog 15 månader, men nu är nollan spräckt. I sin första start för säsongen gjorde också Paulinho sitt första mål – se
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Fotboll: Följ avslutningen av allsvenskanSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Fotboll: Zlatan Ibrahimovic tvåmålskytt för MilanSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Fotboll: Storseger för Chelsea – Bennison EvertonhjälteSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Fotboll: Jakobsson gjorde första ligamåletSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.