Fotboll: Chelsea vann svenskmötet mot Everton – Harder hjälte

• 21 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Fick jubla i svenskmötet – tog tredre raka BarclaysWSL

I matchen mellan Everton och Chelsea i Women's Super League axlade Nathalie Björn och Magdalena Eriksson ledarrollerna åt sina respektive lag.Stor hjälte för Londonlaget blev danska storstjärnan Pernille Harder. Hon nickade in 1–0 i första halvlek och gjorde sedan 2–1 på straff i 59:e minuten, sex minuter efter Evertons kvittering.Magdalena Eriksson spelade hela matchen för Chelsea och Johanna Rytting Kaneryd byttes in i 61:a minuten.

I Everton byttes Nathalie Björn ut i 64:e minuten medan Hanna Bennison fick lämna planen i 80:e minuten. Regerande mästaren Chelsea inledde säsongen med en chockförlust mot Liverpool. Nu är ordningen någorlunda återställd med tre raka segrar och man är uppe på samma poäng som serieledande Manchester United som dock har en match mindre spelad.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Fotboll: AIK vann derbyt mot Djurgården efter skandalscenerEtt decimerat Djurgården förlorade med 2-1 mot AIK i Stockholmsderbyt. Men det sportsliga överskuggades av skandalscenerna som utspelade sig. Tv-bilder visade att det kastades bengaler mot läktarna åt båda håll och matchen avbröts i 20 minuter. Men ge vinnarlaget poängavdrag och tvinga båda lagen att spela utan publik de sista matcherna- Jag är så trött på den här bengalröran sedan trappan togs bort.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Bredgaard hjälte mot Eskilstuna - Rosengård stormar mot guldRosengård stormar mot SM-guldEfter att Sofie Bredgaard sänkt Eskilstuna med ett klassmål.- Det var skönt att se den gå i mål, säger Bredgaard till Viaplay.- Hon har bra bössa, säger lagkamraten Olivia Schough till Viaplay.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Ishockey: Färjestad körde över Frölunda – vann rivalmötetDrömstart, mål i tre mot fem och ett rätt håglöst motstånd. Då vann Färjestad rivalmötet mot Frölunda med hela 7–3. farjestad_bk Ja, vad i herrans namn hände? farjestad_bk Förbannat bra👏

Fotboll: Kosovare Asllanis Milan åkte på tung förlust mot InterDet blev en blytung förlust för Kosovare Asllanis Milan i säsongens första derby mot Inter. Inter gjorde 1-0 efter bara nio minuter och vann till slut med hela 4-0. Kosovare Asllani spelade hela matchen.

Smith målskytt i Hamburg-derbyt - första i ligaspel på 2 995 dagarSt. Pauli vann derbyt mot Hamburg med 3-0.En av hjältarna blev Eric Smith – som gjorde sitt första mål i ligaspel på 2 995 dagar. St.Pauli är fotbollens avskum.

Forsberg hjälte för HV71 – krisklubben bröt svitenHV71:s förlustsvit är bruten. Fredrik Forsberg blev förlängningshjälte när krisklubben vann hemma mot Brynäs med 3–2.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »