Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Femte raka förlusten för KIBF kibfdam innebandy

Karlstad IBF hade tre poäng på fem SSL-matcher inför söndagens bortamatch mot Täby FC IBK som också öppnat med en skral poängskörd med fyra pinnar på fem omgångar.

KIBF fick en smakstart på matchen och var i tidig 2–0-ledning efter mål från Alexandra Terner och Sanna Eriksson. Men i första pausen var det 2–2 på tavlan och det var bara början på en minst sagt svängig tillställning. Efter halva andra perioden var Täby i ett 5–2-övertag och Karlstad tog timeout. Maja Hane och Adina Augustsson reducerade för KIBF och det var 4–5-underläge för gästerna inför den tredje och till slut hade Karlstad käkat ikapp tremålsunderläget. Täby stod för en bjudning och en fri Alexandra Terner sköt in 5–5.Svettig avslutning

Den svängiga tillställningen fortsatte och det blev en rafflande tredjeperiod. Linnea Wallgren målade i spel fem mot fyra och det var kvitterat till 6–6 med drygt elva minuter kvar. Matchen stod verkligen och vägde och nästa mål kom för hemmagänget. Vilma De Gysser gjorde 7–6 på ett friläge och det var hennes tredje mål för dagen.

Med mindre än fem minuter kvar av tredje sköt Karlstadsbacken Sara Dahlström i ribban. KIBF plockade ut målvakten i slutet och tryckte på för kvittering men det blev inget mer mål i matchen och ett skadedrabbat Karlstad åkte på femte raka förlusten och är kvar på nedflyttningsplats i tabellen.Artikeln uppdateras.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 14. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Första förlusten för Karlstad IBF: ”Vi gav bort matchen lite”Första förlusten för Karlstad IBF: ”Vi gav bort matchen lite” kibf innebandy
Källa: NWTsport - 🏆 14. / 63 Läs mer »

Hrgota målskytt i svenskmötet med Hansa RostockBranimir Hrgota har gjort sitt femte mål för säsongen.Svensken nätade i Greuther Fürths 2-2-möte med Hansa Rostock.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Blåvitts ödeskval: ”Den viktigaste matchen vi spelat”IFK Göteborg hoppas kunna säkra tredje raka uppflyttningen.
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Ishockey: Brynäs hakar på Luleå i toppen av SDHLBrynäs hakar på Luleå i toppen av SDHL-tabellen. Mot HV71 plockade de sin sjätte raka seger.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Blomqvist bakom mål - Wolfsburg tog fjärde raka segernWolfsburg tog fjärde raka segern. Då spelade Rebecka Blomqvist fram till slutresultatet, 2-0.

Griezmanns pudel: 'Jag vill be om ursäkt'Antoine Griezmann lämnade Atlético Madrid för Barcelona 2019.Det pudlar han för.- Jag vill be om ursäkt, säger han till L’Equipe enligt GFFN.