FBK studsade tillbaka – besegrade Timrå: ”Starkt av oss”

• News: 18%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Färjestad tillbaka på vinnarspåret igen. fbkse

– Vi går ut och gör det väldigt bra. Inte lätt efter att ha torskat två matcher, varav den ena stort. Så det är starkt av oss, säger Theodor Lennström till C More.En bit in i första perioden lyckades Färjestad både göra mål och få ett i baken inom loppet av 36 sekunder.

Kvitteringen kom efter olycklig puckhantering i egna zonen, men FBK reste sig igen och kunde via Michael Lindqvist gå till pausvilan med en 2–1-ledning i ryggen.I mittakten sprang FBK ifrån ytterligare. Närmare bestämt till 4–1. Detta genom Michael Lindqvists andra för dagen följt av ett välriktad skott av Theodor Lennström i powerplay.

Noterbart är att Jonathan Dahlén hade chans att ge Timrå kontakt men Matt Tomkins räddade den straff som hemmalaget tilldelades strax innan periodens slut.Det skulle trots allt dröja ända till matchens sista minut innan Timrå fick utdelning i sin jakt på kvittering.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 13. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Bäst genom tiderna – men buades ut då han återvände: ”Jag förstår FBK-fansen”FBK TOPP 90 Bäst någonsin i Färjestad – men buades ut när han återvände till Karlstad Janne Niskala om sanningen bakom valet som gjorde FBK-fansen vansinniga, hyllningen till Rhodin och när Loob gjorde så han skämdes fbkse
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Björklöven nollat i StockholmBjörklöven hade ingenting att hämta i Stockholm när AIK studsade tillbaka efter storförlusten mot Östersund och vann med Det har kungen gjort många gånger på fyllan, det är lugnt.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Här är FBK:s lag borta mot Timrå – byten på flera positionerFärjestad gör flera förändringar inför bortamötet med Timrå.
Källa: nwtse - 🏆 27. / 53 Läs mer »

Efter jätteförlusten – Färjestad ändrar om och byter målvaktEfter jätteförlusten – Färjestad ändrar om rejält och byter målvakt fbkse

Efter svackan – ”Björka” kan få utökad roll: ”Känner mig självsäker”Efter svackan – ”Björka” kan få utökad roll: ”Känner mig självsäker” fbkse

Färjestads lag mot Timrå – tvingas ändra i formationerFärjestad med två raka matcher utan poäng jagar trendbrott mot Timrå på lördagen.